Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Kömmerling en is dus niet geschreven door Livios.

OpenRaamDagen Kömmerling

Heb je nieuwe ramen en deuren nodig? Of weet je niet welk materiaal te kiezen?

Dan zijn onze PVC-ramen en deuren van het merk Kömmerling de oplossing want ze zijn zeer kwalitatief en bieden veel voordelen. Ze zijn betaalbaar, isoleren beter dan aluminium, gemakkelijk in onderhoud en er zijn oneindig veel keuzes in kleuren en afwerkingen.

Met het 76-systeem heeft Kömmerling, een nieuw profiel voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 76 mm. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.

Het ontwerp is zo vernieuwend dat zelfs drievoudige beglazing met modern isolerend glas mogelijk is, en dit met een smal profiel. De smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval.

Dit innovatief systeem boekt uitstekende resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

Kiezen voor de toekomst

Als je vandaag voor Kömmerling kiest bij het bouwen of verbouwen van je woning, neem je een beslissing voor de toekomst.

Hoge energiewinsten, tijdloze stijl en duurzame kwaliteit zijn de beslissende factoren. Ze verhogen de waarde van jouw woning en bieden comfort en stabiliteit voor uw gezin.

Ga langs bij een van onze Belgische fabrikanten tijdens de OpenRaamDagen van 16 tot 24 maart 2019 en laat je inspireren.

Neem deel aan onze wedstrijd en win je aankoopbedrag terug t.w.v. max 5.000€.

Meer info op www.openraamdagen.be

Wat schreef de Livios-redactie over ramen en deuren?