Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Gyproc en is dus niet geschreven door Livios.

3 redenen waarom jij beter af bent zonder stenen scheidingswand

Habito® is hét wandsysteem voor nieuwbouw en renovatie

Foto: Gyproc

Habito® heeft het onmiskenbare karakter van een echte massieve en geluidswerende muur

Foto: Gyproc

Habito® is tot vijfmaal sterker dan gemetselde wanden

Foto: Gyproc

Vaarwel pluggen dankzij Habito®

Foto: Gyproc

Waarom kiezen (ver)bouwers nog voor klassiek gemetselde scheidingswanden in snelbouw of (cellen)beton? Vooral voor het robuuste en massieve karakter, zo blijkt uit bevragingen. Maar dat is een hardnekkige denkfout! Nu is er een oplossing die op elk vlak interessanter is, en die je gewoon zelf plaatst: Habito® van Gyproc®. Ontdek dit innoverende wandsysteem in drie voordelen!

  1. Goedkoper: want je doet het zelf

Habito® koppelt het plaatsingsgemak van standaard gipskartonplaten van Gyproc® aan een ongeëvenaard wooncomfort. Ondanks hun sterke gipskern kan je platen makkelijk zelf op maat snijden en monteren op de bekende Metal Stud® profielen van Gyproc®.

Met Habito® bespaar je vanaf de eerste dag door de werken zelf uit te voeren. Later passeer je een tweede of derde keer langs de kassa, want je scheidingswanden zijn onmiddellijk behang- of schilderklaar. En als je je huis ooit opnieuw inricht, heb je geen extra kosten voor zware breekwerken.

  1. Sterker en stiller: massief karakter

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Habito® is tot vijfmaal sterker dan gemetselde wanden in snelbouw of (cellen)beton.

Dankzij hun stevige kern hebben de platen het onmiskenbare karakter van een echte massieve en geluidswerende muur. Habito® is als geen ander opgewassen tegen spelende kinderen, uitbundige feestjes, verbouwwerken en al je dagelijkse activiteiten.

  1. Gebruiksvriendelijker: vaarwel pluggen

Habito® is méér dan een gipskartonplaat, het is een volwaardig wandsysteem, afgestemd op de noden van jouw gezin. Bij de ontwikkeling werd er alles aan gedaan om jouw woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken.

Gedaan dus met de typische gipskartonpluggen! Voortaan hang je flatscreens, wandrekken, kastjes en andere lasten tot 30 kg (!) gewoon op aan één simpele spaanplaatschroef . Kan het nog gemakkelijker?

Habito® is hét wandsysteem voor nieuwbouw en renovatie. Meer weten? Bekijk deze video!

Nog vragen? Bezoek onze website of contacteer ons via info@gyproc.be

Brochure downloaden? Klik op deze link.

Wat schreef de Livios-redactie over wanden?