Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Gyproc en is dus niet geschreven door Livios.

Gyproc consumentenservice

Veel extra informatie via de Gyproc website

Foto: Gyproc

Alhoewel de Gyproc-plaat voor de meeste mensen geen onbekende is, blijven er nog veel vragen over de plaatsing en afwerking ervan. Naast het Doe-Boek en de Doe-DVD, is er nu bij Gyproc ook een speciale dienst waar de Doe-het-zelver zelf te rade kan gaan voor een persoonlijk antwoord op zijn specifieke Gyproc-vraag.

Gyproc Doe-Boek en Doe-DVD

Van het Gyproc Doe-Boek kwam zopas een nieuwe editie uit; het Doe-Boek telt nu niet minder dan 100 bladzijden interessante Gyproc-tips. Naast een nieuw hoofdstuk over isolatie, is er nu ook een compleet hoofdstuk over het werken met Classique, de Gyproc handpleister. Het Doe-Boek (waarde 7,49 €) is gratis te verkrijgen op de Gyproc Doe-het-zelf verkooppunten (http://www.gyproc.be/at-team/doe-het-zelver/niet-te-missen/verkooppunten/nl )

Er is ook de Gyproc Doe-DVD met niet minder dan 3 uur opnames over het plaatsen van Gyproc wanden en plafonds, het ABA-voegsysteem om Gyproc platen perfect af te werken, enz. De Gyproc Doe-DVD kost 15 € (dit bedrag krijgt de Doe-het-zelver echter terugbetaald bij de eerstvolgende aankoop van 150 € Gyproc producten). Voor de adressen waar het Doe-Boek verkrijgbaar is kan men http://www.gyproc.be/at-team/doe-het-zelver/niet-te-missen/gyproc-doe-dvd/verkooppunten/nl raadplegen.

Een gepersonaliseerd antwoord

En natuurlijk zijn er specifieke problemen of toepassingen die niet in het Doe-Boek of de Doe-DVD toegelicht worden. Hierover vindt men op de Gyproc website FAQ’s die te raadplegen zijn op http://www.gyproc.be/at-team/doe-het-zelver/goed-om-weten/vaak-gestelde-vragen-faq/nl. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan geeft Gyproc ook persoonlijk antwoord: het volstaat een vraag te stellen op http://www.gyproc.be/at-team/doe-het-zelver/goed-om-weten/vaak-gestelde-vragen-faq/stel-ons-jouw-vraag/nl of nog eenvoudiger: men kan rechtstreeks bellen naar Gyproc op het nummer 03/360.25.43 om onmiddellijk antwoord te krijgen.

Wat schreef de Livios-redactie over pleisterwerken?