Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Gyproc en is dus niet geschreven door Livios.

Gyproc 4xABA-platen voor perfect afgewerkte plafonds

Kopse voegen nu perfect af te werken

Foto: Gyproc

Ook uitstekend geschikt voor hoge wanden

Foto: Gyproc

Afwerking met ABA-Joint of ABA-Joint Mix

Foto: Gyproc

Plafonds zijn meestal groter dan met een plaatlengte overbrugd kan worden en dikwijls moet men meerdere platen achter elkaar plaatsen. Hierdoor ontstaan er kopse voegen die niet zo gemakkelijk af te werken zijn als gewone ABA-voegen.

Ook plafonds nu perfect af te werken

Dankzij de speciale Gyproc 4xABA-platen waarvan de 4 zijden afgeschuind zijn, behoren moeilijk af te werken kopse voegen echter tot het verleden en kunnen Gyproc platen net zo goed afgewerkt worden aan de plaatuiteinden als aan de langskanten. Dezelfde voegtechniek voor de vier zijden van de plaat dus.

Ook voor wanden

Gyproc 4xABA-platen zijn niet alleen interessant voor plafonds. Ze zijn ook geschikt om hogere wanden af te werken : de platen worden gewoon boven elkaar geplaatst.

Minder materiaalverlies

Bovendien wordt ook het materiaalverlies beperkt : het reststuk van de eerste rij platen kan immers gebruikt worden om de tweede rij mee te beginnen, enz.

Afwerking met ABA-Joint of ABA-Joint Mix

Gyproc 4xABA-plaat wordt geleverd in de afmeting van 2500 x 600 x 12.5 mm. De afwerking van Gyproc 4xABA-platen gebeurt met ABA-Joint of ABA-Joint Mix.

Wat schreef de Livios-redactie over pleisterwerken?