Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Gyproc en is dus niet geschreven door Livios.

Doe het zelf met alle vijf van Gyproc!

Met de 5 originele basisassortimenten van Gyproc zet je elke klus met de juiste producten perfect naar je hand

Foto: Gyproc

Door de 5 Gyproc basisassortimenten te combineren, ben je zeker van een kwalitatieve afwerking van je binnenruimtes

Foto: Gyproc

Gyproc is vooral bekend als merk van gipsplaten. Toch biedt het veel meer aan. Met het ‘alle 5 doe-het-zelfconcept’ profileert het zich vandaag als een alles-in-één bouwsysteem. Alleen door deze 5 Gyproc basisassortimenten te combineren, ben je zeker van een kwalitatieve afwerking van je binnenruimtes.

Wil je je zolder afwerken of ben je toe aan een badkamerrenovatie? Wil je een ruimte opdelen of vals plafond in gipsplaten plaatsen? Doe het slim en gebruik de 5 originele basisassortimenten van Gyproc. Zo zet je elke klus met de juiste producten perfect naar je hand.

Ontdek hieronder of op onze speciale website alle 5 de elementen van Gyproc:

 1. Metal Studs: Een voorzetwand, scheidingswand of een vals plafond plaatsen. Met de Gyproc Metal Stud-profielen of het PlaGyp-plafondsysteem heb je dat zo voor mekaar.
   
 2. Gipsplaten: De gipskartonplaten van Gyproc zijn zeer kwalitatief, licht en makkelijk en snel te plaatsen. Voor iedere binnenruimte (badkamer, zolder, garage, keuken, living, …) en toepassing (plafondpaneel, isolatieplaat, …) bestaat er een geschikte gipskartonplaat. Ontdek hier het volledige assortiment gipsplaten.
   
 3. Toebehoren: Van schroeven tot voegband, pluggen en gereedschap: Gyproc-platen afwerken doe je met de juiste toebehoren van Gyproc. Alleen dan ben je zeker van een topresultaat.
   
 4. Voegmiddelen: De Gyproc voegproducten zorgen voor een perfecte voegafwerking bij gipsplaten. Zo kan je probleemloos voegen tussen gipsplaten opvullen met een effen geheel als resultaat. Afhankelijk van je voorkeur kan je werken met een poeder of een kant-en-klare voegpasta.
   
 5. Lijmen en primers: Wil je Gyproc-platen behangen, schilderen of betegelen? Gebruik dan eerst een speciaal samengestelde primer of lijm.

Deze 5 originals garanderen je een makkelijke en snelle plaatsing, een eenvoudige afwerking en een optimaal eindresultaat. Daarnaast heeft Gyproc nog tal van andere belangrijke voordelen die je kan ontdekken op onze ‘Alle 5 website’. In de rubriek Nieuws & Tips helpt Gyproc je bovendien graag op weg om onder andere je zolder te isoleren en af te werken, een vals plafond te plaatsen…

In het Gyproc-assortiment vind je dus álle producten voor de perfecte afwerking van je woning. Gebruik ze alle vijf voor een optimaal resultaat!

Wat schreef de Livios-redactie over plafond?