Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door RENSON Sunprotection en is dus niet geschreven door Livios.

Renson lanceert Fixscreen Solar: de renovatiescreen op zonne-energie

Fixscreen Solar: comfort op zonne-energie

Foto: RENSON Sunprotection

Wil je jouw woning beschermen tegen de zon? Maar heb je geen zin in kap- of breekwerken? Dankzij de Fixscreen Solar van Renson kan dat heel eenvoudig want deze innovatie van Renson werkt volledig op zonne-energie. Kom Fixscreen Solar ontdekken op Batibouw: Paleis 4, stand 219.

De Fixscreen Solar wordt voor het raam geplaatst, met een oppervlakte tot 10,8 m². De Fixscreen Solar is dus de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen. Zo is oververhitting binnenshuis in de toekomst gemakkelijk te voorkomen.

Gebruiksgemak en comfort in elk seizoen

De dynamische doekzonwering van Renson zorgt niet alleen voor aangename binnentemperaturen door zon tegen te houden in de zomer, ook in de winter biedt de Fixscreen Solar comfort. Te felle zon wordt gemakkelijk buitengehouden, terwijl de gratis zonnewarmte op andere momenten helpt besparen op stookkosten.

Werking op zonne-energie

Dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast, werkt dit type doekzonwering op zonne-energie, zonder elektrische bedrading. De compacte zonnecel kan naar keuze links of rechts op de kast geplaatst worden. Bij de screen zit standaard een radiogestuurde motor, en de batterij bevindt zich in een kokerprofiel onder de kast. Zowel motor als batterij zijn eenvoudig te bereiken voor eventueel onderhoud of vervanging.

Vind hier een een Renson Ambassador in jouw buurt voor een vrijblijvende offerte.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?