Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Ventilair Group en is dus niet geschreven door Livios.

Stille badkamerventilatie voor jouw renovatieproject

Vent-Axia Mute: Stijlvol & discreet met timer & vochtsensor voor een optimaal comfort in uw badkamer

Foto: Ventilair Group

Automatische ventilator met app-sturing. Uiterst stil, werkt continu met licht- en vochtsensor

Foto: Ventilair Group

Kortademigheid, vuile geurtjes, zuurstofgebrek, vochtplekken en schimmels zijn maar enkele van de problemen die hierdoor optreden. Dit brengt niet enkel schade toe aan jouw gezondheid, maar ook aan je pas gerenoveerde woning.

Een hele simpele en snelle oplossing hiervoor is het installeren van een badkamerventilator in jouw natte ruimtes om de vochtige lucht af te voeren. Om de rust en kalmte in je doucheruimte of badkamer niet te verstoren, stelt Ventilair Group je graag twee van haar stilste badkamerventilatoren voor.

De Vent-Axia Mute is een geruisloze badkamerventilator met een stijlvol en discreet design die ononderbroken werkt. Hij heeft 2 snelheden en bestaat in drie uitvoeringen; basis, met timer en met vochtsensor. De Mute is met zijn 28dB(A), gemeten op een afstand van 3m, stiller dan gefluister.

De Vent-Axia Svara is een high-end afvoerventilator die automatisch gestuurd kan worden, maar ook vraaggestuurd of via de Vent-Axia Connect App. De ventilator verbruikt een minimum aan energie en is eenvoudig te reinigen. Met zijn 17-20dB(A), gemeten op een afstand van 3m, is de Svara onhoorbaar.

Meer informatie over deze (en andere) badkamerventilatoren kan je nalezen in onze brochure.

Nog niet overtuigd? Contacteer ons gerust!

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?