Dit partnerbericht werd gepubliceerd door DRT Gietvloeren en is dus niet geschreven door Livios.

Haal meer kleur in huis: begin met een gekleurde gietvloer!

Lekker fris in de badkamer: ga voor blauw

Foto: DRT Gietvloeren

Combineer een gekleurde gietvloer met mooie grote groene planten en rustige meubels

Foto: DRT Gietvloeren

De kleur grijs is de meest gekozen kleur voor gietvloeren. Het is lekker neutraal en doet denken aan industrieel beton. Zeker in een minimalistisch of industrieel interieur is de keuze voor een grijstint snel gemaakt, maar wist je dat een vrolijke in het oog springende kleur ook echt een statement kan zijn?

Een woonkamer om lekker te aarden
Aardse tinten geven rust aan je woonkamer. Combineer het met mooie groene planten en rustige tinten meubels en je krijgt elke keer weer een warm welkom als je de kamer in komt.

Romantiek in de slaapkamer
Rood is de kleur van de romantiek, dus met een diepe rode tint op de slaapkamervloer maak je er een intieme en fijne plek van om de dag af te sluiten.

Lekker fris in de badkamer
Ga voor blauw in de badkamer. Dat is naast rustig, koel en fris ook een prachtige contrastkleur voor witte badkamermeubels. Iedere ochtend gegarandeerd een frisse start van je dag!

Over DRT
DRT is dé specialist en pionier als het om gietvloeren gaat. In elke look die je maar kunt bedenken. Betonlook, strakke gietvloeren, mooie diepe kleuren of een design helemaal naar jouw smaak gemaakt, het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat jij gaat genieten van wat wij gieten.

Voor meer informatie ga je naar www.drtgietvloeren.be  

Meer partnerberichten van DRT Gietvloeren

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?