Dit partnerbericht werd gepubliceerd door DRT Gietvloeren en is dus niet geschreven door Livios.

De zomer in aantocht, tijd voor een grondige onderhoudsbeurt of nieuwe lak!

De DRT Gietvloer heeft een strak, naadloos uiterlijk. Reiniging van de DRT Gietvloer is dan ook relatief eenvoudig. Via www.drtonderhoud.nl kunt u direct de gewenste onderhoudsmiddelen bestellen. Deze onderhoudsmiddelen zijn zeepvrij waardoor uw gietvloer streeploos gereinigd kan worden. Ook bieden we de ideale microvezeldoeken en scrubbers aan voor uw dagelijks onderhoud. Naast de onderhoudsmiddelen vindt u in onze webshop vloerbeschermers voor onder uw stoelen en tafels zodat uw gietvloer langer mooi blijft en krasjes geminimaliseerd worden. Geen gedoe meer met vilt dat onder uw stoelpoten wegschuift of plakresten veroorzaakt.

Met de vloerbeschermers van scratch no more behoort dit tot het verleden. Mocht uw gietvloer na jaren gebruik toe zijn aan een nieuwe laklaag dan kunt u dit realiseren met het onderhoudsvriendelijke renovatie laksysteem, New-ID. Uw bestaande vloer wordt intensief gereinigd en behandeld met een meer-laags laksysteem.

Het is de perfecte oplossing voor het opknappen van uw oude gietvloer. Hiermee kunt u uw vloer voorzien van een nieuwe modernere tint, uw gietvloer ziet er weer als nieuw uit!

Mocht u vragen hebben over onze producten kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor te Oss, Nederland 0031 (0)412 642588 of onder mailadres info@drtonderhoud.nl.

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?