Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vasco en is dus niet geschreven door Livios.

Vasco introduceert: elektrisch verwarmen met aluminium designradiatoren Oni en Beams

Nieuw in 2019: Oni Elektrisch

Foto: Vasco

Nieuw in 2019: Beams Mono Elektrisch

Foto: Vasco

ONI O-P elektrisch

Foto: Vasco

Beams Mono elektrisch

Foto: Vasco

Elektrische verwarming wint elk jaar aan populariteit en dat is niet verwonderlijk. Huizen worden steeds beter geïsoleerd en bovendien vaak uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen. Elektrische radiatoren zijn dé ideale aanvullende warmtebron. Geen wonder dat ze populair zijn in badkamers die wat extra verwarming kunnen gebruiken.

Elektrische radiatoren hebben nog vaak het imago wel praktisch, maar niet mooi te zijn. Het elektrische gamma van Vasco brengt daar verandering in – zeker nu we de bekroonde aluminium designradiatoren Oni en Beams aan het assortiment toevoegden!

Oni O-P Elektrisch: de dunste radiator, nu ook elektrisch

Oni, de dunste badkamerradiator van Vasco ooit (8 mm), is vanaf zomer 2019 ook elektrisch te verkrijgen. De gekende voordelen van elektrische verwarming zijn uiteraard van toepassing op dit nieuwste designmodel. Dankzij het plug & play-concept is er geen breekwerk nodig om de radiator te installeren én het toestel is zeer gebruiksvriendelijk.

Het topdesign is niet alleen mooi, maar ook functioneel: de uitsparingen in de voorplaat zorgen ervoor dat je handdoeken netjes kunt ophangen. Langs de zijkant zie je enkel een flinterdun blad, aangezien de weerstand in de radiator geïntegreerd is. Ook de elektrische ontvangstmodule werd mooi weggewerkt.

Naast de vertrouwde topkwaliteit en de supersnelle reactietijd biedt de Oni een regeling met meerdere functionaliteiten. Enerzijds geniet je van een veilige werking dankzij een permanente meting van de oppervlaktetemperatuur. Anderzijds kun je de ruimtetemperatuur altijd nauwkeurig controleren. De Oni voldoet bovendien aan alle strenge Europese Eco-design-eisen.

Beams Mono Elektrisch: alle voordelen van elektrisch verwarmen met een minimalistische look

Beams Mono is een aluminium designradiator die liefhebbers van een minimalistische en pure vormgeving zeker zal bekoren. Ook bij dit toestel is de elektrische weerstand netjes ingebouwd in de strakke verticale profielen. Daarnaast kregen de profielen vinnen om de warmteafgifte nóg te verhogen.

Net zoals de Oni maakt deze radiator gebruik van dubbele functionaliteiten. De temperatuur wordt geregeld via een RF-thermostaat waarbij de individuele profielen gekoppeld of afzonderlijk aangestuurd kunnen worden.

Ontdek de elektrische designradiatoren Oni en Beams

Wil je de Oni O-P Elektrisch en de Beams Mono Elektrisch van dichtbij ontdekken? Bezoek Vasco dan op de zestigste editie van Batibouw van 21 februari tot 3 maart, op stand 101, hal 12.

Ontdek alle Vasco nieuwigheden op www.vasco.eu

Wat schreef de Livios-redactie over verwarmingstechniek?