Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Aquaplan en is dus niet geschreven door Livios.

Aquaplan lanceert de Vochtbarrière op Batibouw

AQUAPLAN - Vochtbarrière Kit

Foto: Aquaplan

Aquaplan is na ruim 10 jaar afwezigheid terug aanwezig op Batibouw. Met een frisse nieuwe look staat Aquaplan voor slimme en vernieuwende producten voor de doe- het-zelver. De Vochtbarrière is een nieuw innovatief product, dat gelanceerd wordt naar aanleiding van Batibouw. Hiermee lost men het probleem van opstijgend vocht doeltreffend op.

Aquaplan viert in 2015 zijn dertigste verjaardag. Aquaplan biedt innovatieve producten voor het verbeteren, verfraaien en beschermen van je huis en tuin. Dit op het vlak van vochtproblemen, onderhoud, dakbedekking en isolatie. Aquaplan is expert in zijn vakgebeid en begeleidt de klus zodat elke doe-het-zelver het resultaat van een vakman kan bereiken. Bij de rebranding staat eenvoud en gebruiksvriendelijkheid voorop. Aquaplan lanceert op Batibouw enkele belangrijke innovaties.
 
De nieuwe website helpt de doe-het-zelver het juiste product te vinden, maar ook om te berekenen welke hoeveelheid hij van een bepaald product nodig heeft, om zijn probleem op te lossen. Marketing & Sales Manager Peggy Boeykens verduidelijkt: Wij waren één van de eersten, die met instructiefilmpjes werkten om de klusser te helpen hoe hij een bepaald probleem moest oplossen. Nu komen we met een calculator  op onze vernieuwde website. Via de button “Hoeveel heb je nodig?” berekent de calculator op basis van de gegevens die de consument invoert (afmetingen) de exacte hoeveelheden van wat hij nodig heeft inclusief accessoires om een probleem op te lossen, dat betrekking heeft op waterdichting, onderhoud, verfraaiing en bescherming van de woning of tuin. Het is zeer indrukwekkend dat we dit doen op onze volledige productcatalogus van 250 producten.  Dit gaat de consument momenteel nergens anders vinden en het kadert in onze filosofie dat klussen zeer éénvoudig en gebruiksvriendelijk moet zijn.”
 
De innovatie beperkt zich niet enkel tot de online tool van de calculator. Aquaplan is na 10 jaar afwezigheid opnieuw present op Batibouw en lanceert daar de Vochtbarrière. De Vochtbarrière is een solventvrij en gebruiksklaar injectiesysteem op basis van hoogwaardige silanen voor het blokkeren van opstijgend vocht. Het product is eenvoudig in te brengen met een kokerpistool in boorgaten in een horizontale mortelvoeg van de muur. Het verspreidt zichzelf en vormt een efficiënte en definitieve horizontale vochtbarrière. Deze gebruiksklare muurgel tegen opstijgend vocht is gebruiksvriendelijk, snel, éénvoudig, permanent en doeltreffend. Volledig volgens de filosofie dat Aquaplan het klussen snel en eenvoudig maakt.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?