Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door EcoWater Systems Europe en is dus niet geschreven door Livios.

Zeg neen tegen plasticvervuiling met EcoWater

Zeg neen tegen plasticvervuiling met EcoWater.

Foto: EcoWater Systems Europe

Je bent ondertussen wel bekend met het verwoestende effect van plasticvervuiling en de schrijnende beelden van het dierenleed dat daaraan te wijten is. Het is niet altijd gemakkelijk om je plasticverbruik in te perken, maar dankzij EcoWater kan je alvast je plastic flessen eenvoudig achterwege laten.

Met een EcoWater Refiner haal je het beste van twee werelden in huis - een waterfilter met voldoende actieve kool om voor tientallen jaren aan water te filteren, gekoppeld aan een van de beste waterverzachters op de markt.

Zo geniet je van alle voordelen van een waterverzachter, terwijl je ook je steentje bijdraagt tegen plasticvervuiling.

Moest je nog niet overtuigd zijn, dan zetten we hier even de voordelen van een waterverzachter op een rijtje:

  • Verbruik minder energie. Kalk is een isolator, dus de warmte-elementen van je boiler werken beter zonder. Plus, je toestellen gaan langer mee.
  • Verbruik minder waspoeder en schoonmaakmiddelen. In zacht water werken detergenten beter, dus je hebt er minder van nodig. Daarbij, poetsen gaat sneller.
  • Doe langer met je kleren en textiel. Ook je kleren, handdoeken en lakens verslijten sneller als de kalk zich vasthecht aan de vezels. Geen kalk betekent minder slijtage.
  • Geniet van zachtere huid en soepeler haar. Net zoals op je douchewand, slaat kalk neer op je huid en haar, hetgeen zorgt voor irritatie. Met een waterverzachter gebeurt dit niet.

We horen je denken: maar ik drink graag bruiswater, maakt zo'n Refiner dat ook? Het antwoord is neen, dat doet dit toestel niet. Daarom krijg je er nu een gratis SodaStream bij. Zo. Probleem opgelost.

Ben je nog niet overtuigd? Kom dan even langs op onze stand op de bisbeurs in Gent, hal 5, stand 5151, en proef het water zelf. Als je dan nog het antwoord weet op onze prijsvraag, maak je zelfs kans om een Refiner te winnen. Bam. Gratis. Zomaar.

Kan je niet naar bis komen, maar wil je toch meer weten? Neem dan een kijkje op onze website.

Wat schreef de Livios-redactie over sanitair en water?