Dit partnerbericht werd gepubliceerd door noaqua en is dus niet geschreven door Livios.

Verbouwplannen? Mis dan zeker deze tip niet!

Een laagje verf of wat behangpapier erover en klaar? Helaas… Zo makkelijk krijg je vocht niet weg.

Foto: noaqua

Door je muren tijdig te injecteren loop je niet het risico dat al je werk voor niks is geweest.

Foto: noaqua

Zie je je verbouwde woning al helemaal voor je? En kan je niet wachten om erin te vliegen? Laat dan toch eerst eens controleren of er geen vocht in je muren zit. Zo bespaar je jezelf een hoop nutteloze kosten!

We moeten het je niet vertellen, een woning renoveren kost heel wat geld. Daarom pak je het maar best meteen goed aan om onaangename verrassingen te vermijden. Je zou niet de eerste zijn die enkele maanden na zijn renovatie plots vochtplekken ziet opduiken…

Tijdig opsporen

Een extra laagje verf of wat behangpapier erover en klaar? Helaas… Zo makkelijk krijg je een vochtplek niet weg. In plaats van ze nadien te verstoppen, moet je opstijgend vocht of andere vochtproblemen al opsporen tijdens de ruwbouwfase van je verbouwing.

Analyse van je muren

Alles begint met een eerlijke diagnose. De vochtspecialisten van Noaqua komen bij je thuis langs voor een preventief onderzoek en vochtmetingen. Een kleine moeite die je later veel kopzorgen en geld bespaart. Op basis van een grondige analyse met de calcium-carbidetest achterhalen ze de oorzaak en stellen ze de gepaste oplossing voor.

Ideale timing

Door je muren tijdig te injecteren tegen opstijgend vocht loop je achteraf niet het risico dat al je werk voor niks is geweest. Bovendien is het ook qua timing ideaal. Als je de muren tijdig laat injecteren, zijn ze helemaal uitgedroogd en vochtvrij tegen dat je ze wil afwerken. Om er 100% zeker van te zijn dat ze echt klaar zijn om te verven of behangen, komt Noaqua nog een keertje bij je langs om de vochtigheidsgraad te meten.

Maak vandaag nog werk van droge muren

Speel je liever op zeker en wil je onnodige kosten vermijden? Laat je muren dan eerst controleren op vocht vooraleer je aan je verbouwing begint. Contacteer de vochtspecialisten van Noaqua voor een gratis diagnose. Meer info? Ontdek alles op www.noaqua.be.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?