Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Danneels en is dus niet geschreven door Livios.

Zorgeloos bouwen mét eigen inbreng? Het kan!

Met Danneels bouw je zorgeloos én bepaal je zelf hoe je interieurafwerking eruit ziet.

Foto: Danneels

In het lastenboek vind je een compleet overzicht van alle werken, materialen en andere kosten terug.

Foto: Danneels

De werfleider houdt je tijdens elke bouwfase op de hoogte. Zo weet je altijd perfect waar we staan.

Foto: Danneels

Je persoonlijke interieuradviseur beantwoordt al je vragen.

Foto: Danneels

Een aannemer die niet meer komt opdagen, werken die langer duren en meer kosten dan gepland,... Tijdens je nieuwbouwproject kan er aardig wat mislopen. De frustraties en kopzorgen krijg je er gratis bovenop. Gelukkig kan het ook anders: door je woning met een sleutel-op-de-deurfirma te bouwen. Kies je de juiste firma? Dan bouw je niet alleen zorgeloos, maar bepaal je de afwerking van je woning ook helemaal zelf!

Alles-in-één
Vergunningen aanvragen, de juiste architect zoeken en eindeloos offertes vergelijken? Vergeet het: ga gewoon in zee met Danneels. Niet alleen realiseren we je bouwproject van A tot Z, we doen het aan de afgesproken prijs en binnen de beloofde termijn. Het enige wat jij moet doen? Van je nieuwe woning ook écht je nieuwe thuis maken.

Weg met onverwachte kosten
Heb je het bouwcontract van je droomwoning ondertekend? Dan liggen ook alle prijzen vast. Om onverwachte extra kosten hoef je je dus geen zorgen te maken. In het lastenboek vind je een compleet overzicht van alle werken, materialen en andere kosten terug. Wij kiezen de juiste bouwstijl en materialen, tijdens en na het bouwproces kan je bij onze bouwadviseur en werfleider met al je vragen terecht. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Zelf je toekomstig bouwproject beleven? Bezoek eens een kijkwoning van Danneels.

Mis geen stap
Wil je ook een zo kort mogelijke bouwperiode? Dat is een win-winsituatie voor alle partijen. Daarom werkt Danneels met een vaste groep aannemers: zij kennen elkaar door en door en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Bovendien hoef je geen stap van je bouwproject te missen. Onze werfleider houdt je tijdens elke fase op de hoogte. Een telefoontje hier, een mailtje daar,… zo weet je steeds perfect hoe ver we staan.

Kies zelf de afwerking
De kers op de taart? Je kiest de afwerking van je woning helemaal zelf. Van je keuken en binnendeuren over je vloer- en wandtegels tot je badkamer en toilet: met Danneels vind je de look & feel die perfect bij jou past. Bovendien kan je rekenen op de goede raad van je persoonlijke interieuradviseur. Die staat je bij tijdens je interieurkeuze, beantwoordt al je vragen en zet je op weg naar de juiste toonzalen van onze partners.

Kan je niet wachten om naar je nieuwe stekje te verhuizen? Dan kan je kiezen voor een woning die op de afwerking na al af is. Jij kiest de vloeren, keuken en badkamer nog altijd zelf, Danneels zorgt voor de rest.

Benieuwd hoe je toekomstige woning eruit kan zien? Ontdek hier de nieuwbouwprojecten van Danneels.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?