Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Vochtbestrijding TIBAS en is dus niet geschreven door Livios.

Vocht en ventilatie: vriend of vijand?

Kan vocht niet weg? Dan zetten de vochtdeeltjes zich vast op je muren en ontstaan er schimmels.

Foto: Vochtbestrijding TIBAS

De Life Comfort zuigt de vochtige lucht af en brengt voortdurend gezuiverde lucht binnen.

Foto: Vochtbestrijding TIBAS

Heel wat mensen staan niet stil bij het belang van ventilatie. Ventileer je onvoldoende? Dan kunnen er schimmels of vochtproblemen ontstaan. Met de Life Comfort-luchtfilter van Vochtbestrijding Tibas maak je definitief komaf met vocht!

Een goede luchtkwaliteit in je woning is belangrijk, want slecht verluchte ruimtes kunnen voor hoofdpijn of vermoeidheid zorgen. Verlucht je onvoldoende? Dan stapelt vocht zich op. Vocht zorgt niet alleen voor een slechte woonkwaliteit, maar heeft ook een negatieve impact op je gezondheid.

Vochtproblemen en schimmels

We isoleren steeds beter en bouwen luchtdicht. Dit kan voor vochtproblemen zorgen als je niet voldoende ventileert. Wist je dat je zelf heel wat vocht produceert in huis? Door uit te ademen, als je kookt, doucht, … Kan het vocht niet naar buiten? Dan zetten de vochtdeeltjes zich vast op je muren en ontstaan er schimmels.

Voorkomen is beter dan genezen

Een muffe geur in je woning is niet onschuldig. Neem meteen contact op met een specialist om een correcte analyse te laten uitvoeren. Wil je dit voorkomen? Dit kan enkel met een doorgedreven vochtafvoer. Verlucht daarom je woning voldoende. Je ramen openzetten helpt, maar wat echt werkt, is goed ventileren!

Luchtfilter Life Comfort

Vochtbestrijding Tibas biedt met de luchtfilter Life Comfort de oplossing om doorgedreven te ventileren. Dit systeem zuigt de vochtige lucht af en brengt voortdurend gezuiverde lucht binnen. Zo heb je in geen tijd een schimmelvrije woning. De installatie is zeer eenvoudig: een gecertificeerde partner plaatst de unit tegen je muur en voorziet een discrete opening voor de luchtafvoer. Er komen geen grote boor- of breekwerken aan te pas.

Tip: ontdek alle voordelen van Life Comfort of vraag een gratis prijsofferte aan.

Vochtproblemen? Vochtbestrijding Tibas biedt een oplossing op maat. Maak nu je afspraak via het nummer 0800 62 136 of via www.tibasvochtbestrijding.be.

Wat schreef de Livios-redactie over vocht?