Dit partnerbericht werd gepubliceerd door ACO Douche en is dus niet geschreven door Livios.

Designafwatering met douchegoot uit zwart inox

De badkamer is een volwaardige leefruimte geworden, stijlvol en met oog voor gezelligheid ingericht. ACO Douche biedt de meest luxueuze afwateringsconcepten voor de betegelde inloopdouche. Modern, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Sinds kort heeft ACO douche zijn gamma uitgebreid met een zwarte douchegoot uit inox. Met Showerline Standaard Solid “Black Edition” speelt ACO in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.

Tijdloze klasse

De zwarte inox van deze douchegoot gaat hamonieus over in je badkamerinterieur en heeft tijdloze klasse. Het zwart biedt een mooi contrast met het gebruikelijke wit van het sanitair. Samen met accenten in hout geeft dit de badkamer een stijlvolle, industriële uitstraling. Kortom, design dat gezien mag worden!

De douchegoot met ACO-technologie staat garant voor een feilloze afwatering en duurzame kwaliteit. De gepolijste inox heeft een perfect glad oppervlak waardoor vuil en haren zich minder snel vasthechten. Dit vergemakkellijkt het onderhoud van jouw inloopdouche.

Dankzij de lage inbouwhoogte van slechts 65 mm (inclusief tegel) is deze douchegoot ook geschikt voor renovaties. De douchegoot is verkrijgbaar in 2 lengten en heeft een debiet van 0,95 l/s. Helemaal conform de Europese Norm EN 1253.

 “Je badkamer is het pronkstuk van je huis, dus ben je terecht veeleisend. ACO stelt je een nieuwe generatie inloopdouchegoten voor. Showerline Standaard Solid “Black Edition” heeft de looks waardoor je inloopdouche in harmonie is met de uitstraling van je badkamer. Deze inox douchegoot onderscheidt zich door zijn functionaliteit én zijn tijdloze design. Het beste van twee werelden!”
Karolien Vanovertveld - Productmanager ACO Douche

Laat je inspireren op www.acodouche.be!  

Meer informatie over dit bericht?

Een nieuwe douchebeleving

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?