Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Niko nv en is dus niet geschreven door Livios.

Thuiskomen in je tuin met Niko

Foto: Niko nv
Foto: Niko nv
Foto: Niko nv
Foto: Niko nv

Thuiskomen is tot rust komen. Zeker in je tuin. Overdag zoek je er rust en ontspanning, in het donker moeten jij en je gasten zich veilig voelen. Met de juiste verlichting, detectoren, stopcontacten en media-aansluitingen tover je je tuin om tot een oase van rust en gezelligheid.

Bedien je tuinverlichting met je smartphone

Een terrasje doen op je eigen terras met familie en vrienden? Niets gezelligers dan dat. Dankzij de Niko connected switch app moet je zelfs niet meer uit je tuinstoel komen om je tuinverlichting in te schakelen. Even je smartphone pakken, tikken en je tuin baadt gezellig in het licht. Wil je het licht elke avond liever automatisch doen aanspringen en uitgaan? Dat stel je heel gemakkelijk zelf in.

Verlicht je tuin in stijl met energiezuinige ledzuiltjes

Je terras, je tuinpad, je zwembad … Die verlicht je niet met eender wat. Met de gebogen ledzuiltjes van Niko ga je voor een een strak design. Je zet ze in de grond of bevestigt ze tegen je muur. De energiezuinige ledlampen zorgen voor een mooie, zachte en egale verlichting. Zijn er plekken in je tuin waar het licht alleen moet branden als er beweging is? Dan zijn de zuilen met geïntegreerde bewegingsdetector wat je zoekt.

Verlicht je tuin automatisch

Het licht dat in je tuin of op je oprit bij beweging automatisch aanspringt is erg handig, maar ook veilig. Heb je graag dat de verlichting netjes uit blijft wanneer de kat van de buren in je tuin passeert? De Niko detector die ongevoelig is voor huisdieren kan zo ingesteld worden dat hij pas op 90 cm boven de grond beweging detecteert.

Breng stroom en media naar je tuin

Ben je het gedoe met de verlengkabels ook beu? De Niko Hydro stopcontacten en media-aansluitingen – tv, audio, telefoon en internet - weerstaan alle stof en regen. Ingebouwd in de muur plaats je stopcontacten bijvoorbeeld tot 2 naast elkaar, opgebouwd 3. Handig voor je terras, tuinhuis of poolhouse. Heb je een donkere of lichte gevel? Niko Hydro bestaat ook in grijs, zwart en wit.

Geef je tuin de finishing touch met Niko

Wat schreef de Livios-redactie over tuinaanleg?