Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Trappen Smet en is dus niet geschreven door Livios.

Nieuw materiaal voor trappen

trapbomen in HPL-zwart

Foto: Trappen Smet

Trapbomen in HPL-wit

Foto: Trappen Smet

Trappen Smet introduceert, uniek in België, HPL voor trapbomen.

Met dit nieuwe materiaal voor de trappen-schrijnwerkerij nemen wij verder onze pioniersrol op binnen de trappen industrie. Reeds sinds de opstart van het familiebedrijf trachten wij vernieuwende materialen op de markt te brengen, en met succes.

Ook dit jaar zullen op Batibouw in primeur onze eerste trappen met HPL (High Presure Laminate) trapbomen te zien zijn. Dit zal te verkrijgen zijn in witte en zwarte kleur (door en door gekleurd).

Met dit nieuwe materiaal wordt het mogelijk om strakke design trappen te maken, die door de combinatie met houten treden een warm en aangenaam gevoel creëren. Dit alles is combineerbaar met leuningen uit zowel glas, inox of gelakt staal.

De HPL is tot in de kern gekleurd, met andere woorden volledig wit of zwart. Bovendien is dit materiaal perfect vormvast, kleurvast en onderhoudsvriendelijk.


Net zoals onze houten trapbomen, wordt dit materiaal volledig op maat gemaakt en kunnen we dit dus perfect op jouw wensen afstellen.

Breng ons een bezoek op Batibouw, Paleis 3 stand 308 en ontdek dit nieuwe product in primeur op onze stand. Je bent alvast van harte welkom.

Na de beurs kan je uiteraard zoals altijd terecht in onze showroom.

Meer partnerberichten van Trappen Smet

Wat schreef de Livios-redactie over bouwbeurzen?