Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Coeck nv en is dus niet geschreven door Livios.

Geef uw terras of tuinpad een exclusieve uitstraling met keramische bestratingsproducten van Coeck

De volkeramische tegels zijn een uitstekende keuze om uw tuin of terras stijlvol in te richten.

Foto: Coeck nv

Keramiek is een waardig alternatief voor materialen zoals beton, hout of natuursteen.

Foto: Coeck nv

Keramiek kent heel wat voordelen en is dé topper in onderhoudsgemak.

Foto: Coeck nv

Van terras en tuinpad tot balkon. De buitentegels van Coeck lenen zich perfect voor elke buitentoepassing. Onze volkeramische tegels zijn gerectificeerd en zijn dan ook een uitstekende keuze om uw tuin of terras stijlvol in te richten.

Alternatief voor hout, beton of natuursteen

De 2cm dikke buitentegel in keramiek is een waardig alternatief geworden voor materialen zoals beton, hout of natuursteen. Dankzij de intrede van de digitale printtechnologie benaderen de tegels de unieke uitstraling van het materiaal haast perfect.

Uitgebreid assortiment

Hoe uw buitenvloer eruit zal zien, bepaalt u overigens zelf dankzij de ruime keuze aan verschillende afmetingen, prints en kleurschakeringen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke stijl in uw tuin of een hedendaags ontwerp verkiest, in ons keramisch assortiment vindt u zonder twijfel de geschikte tegel:

 • Fuori: deze tegels zijn amper te onderscheiden van echte blauwe steen. Verkrijgbaar in verschillende formaten en 2 kleuren, Luce en Scuro.
 • Belgian en Stone: ook deze reeksen stralen de pure klasse uit van blauwe steen. Beide te verkrijgen in 2 formaten en 2 kleuren.
 • Ontario: zorgt met de ruwere uitstraling van beton voor karakter op uw terras of balkon. Komt net als de Belgian reeks in 2 formaten en kleuren.
 • Galeria: leunt sterk aan bij natuursteen, met aardse tinten als ondertoon.
 • Benet: straalt omwille van zijn diepe kleur en print kracht, maar ook warmte uit.
 • Maps: vindt zijn inspiratie in industrieel cement en krijgt daardoor de typische kenmerken van sterkte en tijdloosheid.
 • Material: een collectie met een elegant minimalistisch karakter met een enigszins versleten uitstraling van cement. Beschikbaar in 2 kleuren in formaat 80x80 cm.
 • Plaster: een neutrale tegel en toch levendig omwille van zijn kleurschakeringen.
 • Details: gaat uw voorkeur uit naar de warmte, elegantie en zachtheid van hout, kies dan voor deze hout-imitatie, te verkrijgen in 2 formaten en kleuren.
 • Roccia: deze tegel heeft het uitzicht en de structuur van graniet. Hierdoor is deze 60x60 tegel eindeloos te combineren met andere materialen.

Nog meer voordelen

Keramiek kent naast het esthetische aspect heel wat voordelen. Zo is het materiaal dé topper in onderhoudsgemak. De goede eigenschappen van de keramische buitentegels liegen er niet om dus sommen we ze graag even voor je op:

 • Zeer lage porositeit waardoor vuil, vlekken en zuren niet in het materiaal kunnen dringen.
 • Onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig
 • UV- en vorstbestendig. Verouderd en verkleurt niet.
 • Door zijn hardheid sterk, krasvrij en slijtvast. 

De veelzijdigheid van keramisch materiaal maakt ontwerpmogelijkheden en toepassingen zeer ruim: terrasafwerkingen, trappen, zwembadranden, gevelplinten, afvoergeulen, … De optelsom van die producten zorgt voor een keramisch totaalbeeld en creëert een mooi geheel.

Maakt u plannen om uw tuin of terras herin te richten? Ontdek het volledige keramisch assortiment van Coeck in “onze folder keramiek”.

Wat schreef de Livios-redactie over terras?