Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Kaldewei en is dus niet geschreven door Livios.

Revolutionair: het voordeel van een geëmailleerd douchevlak + het moderne design van een gootdouche!

Een opvallend kenmerk is de slanke afvoergoot, die bijna volledig vlak in het douchevlak verdwijnt

Foto: Kaldewei

Een douche in 17 kleuren, 20 afmetingen, 3 oppervlakken en 5 elegante designstrips

Foto: Kaldewei

Met 4 nieuwe kleuren voor de designafdekking voor een elegantie en kwaliteitsvolle exclusieve douche

Foto: Kaldewei

12 exclusieve mattinten uit de Coordinated Colours Collectie maken nu deel uit van het assortiment

Foto: Kaldewei

Het mooie design van de Nexsys is een perfecte match met de elegante wastafelschalen Miena

Foto: Kaldewei

Een douche in 17 kleuren, 20 afmetingen, drie oppervlakken en met vijf elegante designstrips biedt circa 5.000 mogelijkheden voor een individueel ontwerp van de badkamer: dat is „Design at its best". De Kaldewei Nexsys combineert dan ook het beste van twee werelden - alle voordelen van een geëmailleerd douchevlak gecombineerd met het moderne design van een gootdouche.

Een opvallend designkenmerk van de Nexsys is de slanke, puristische afvoergoot, die bijna volledig vlak in de geëmailleerde douchevlak verdwijnt. Met vier nieuwe kleuren voor de elegante designafdekking onderstreept Kaldewei de elegantie en kwaliteit van de exclusieve gootdouche uit superieur geëmailleerd staal. Naast een afwerking in geborsteld edelstaal is de afdekking nu ook verkrijgbaar in glanzend edelstaal, glanzend goud, geborsteld roodgoud en alpinewit.

Nieuwe maten voor individuele wensen

Flexibiliteit en individualiteit zijn belangrijke criteria bij de productkeuze. Voor het ontwerpen van de badkamer zijn vandaag de dag oplossingen nodig waarbij persoonlijke wensen ook kunnen worden ingewilligd bij lastigere ruimtes. Kaldewei breidt het aanbod van de revolutionaire badkameroplossing Nexsys uit met 12 nieuwe afmetingen van 80 tot 170 centimeter naar 20 afmetingen. Kleine formaten zijn optimaal geschikt voor badkamers met weinig ruimte of een lastige indeling, terwijl grote afmetingen perfect kunnen geïntegreerd worden in het rasterpatroon van hoogwaardige vloertegels in de populaire XXL-formaten.

Exclusieve kleuren en oppervlakken

Ook bij in het kleurengamma overtuigt de Nexsys met 16 nieuwe tinten: vier geliefde sanitairkleuren en 12 exclusieve mattinten uit de Coordinated Colours Collection maken vanaf nu deel uit van het assortiment. Hiermee kan het geëmailleerde douchevlak harmonieus worden geïntegreerd in de rest van het badkamerontwerp of contrastrijk als echte highlight worden ingezet.

Voor nog meer comfort door een uiterst gemakkelijk te reinigen oppervlak zorgt het optionele onderhoudsvriendelijke pareleffect. Alle 12 mattinten kunnen ook worden voorzien van de vrijwel onzichtbare antislip Kaldewei Secure Plus - zodat de douche nog veiliger te betreden is.

Eenvoudige en snelle montage

Het in de fabriek voorgemonteerde 4-in-1-systeem, bestaand uit een afvoergoot, de vervalsteun, afdichtingsband en het Nexsys douchevlak zelf , zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle montage door de vakman. Een optimale geluidsisolatie wordt gegarandeerd door de meegeleverde geluidsisolatiestrip. Dankzij de uiterst geringe opbouwhoogte is een inbouw gelijk met de vloer ook mogelijk bij een kleine bouwdiepte.

Perfect match met elegante wastafelschalen Miena

Het mooie design van de Nexsys is een perfecte match met de elegante wastafelschalen Miena, die net zoals het douchevlak ook beschikbaar zijn in dezelfde 12 holistische matte tinen en nog meer individualiteit bieden bij de inrichting van de badkamer. Met deze kleuren en de combinatie van wastafel en douchevlak kan een zeer veelzijdig effect worden bereikt: van harmonieus-elegant terughoudend, tot het creëren van gedurfde contrastverschillen. Door een uniforme kleurstelling en materiaalkeuze worden de Miena wastafels tegelijkertijd een „Perfect Match“ voor douchevlakken die in kleur zijn geëmailleerd.

Kriebelt het om je badkamer te upgraden voor meer comfort? Neem contact op met je badkamerspecialist in de buurt voor advies op maat.

Ook de moeite: vraag je gratis catalogus aan.

Meer informatie over dit bericht?

Iconic Bathroom Solutions
Brochure Nexsys

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?