Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Remeha en is dus niet geschreven door Livios.

Remeha brengt de wondere wereld van Plopsa naar Batibouw

Remeha - Plopsa official partnership logo

Foto: Remeha
Foto: Remeha

Wickie de viking met Remeha Calenta

Foto: Remeha

Ben je aan het bouwen/verbouwen? Dan wordt Batibouw, België's grootste bouwbeurs, binnenkort je tweede thuis. In tegenstelling tot voorgaande edities is de beurs dit jaar ook een "must" voor de allerkleinsten. Verwarmingsfabrikant Remeha (stand 12-521) voorziet heel wat animo in samenwerking met Plopsa dankzij een uniek partnership. Wat kan je zoal verwachten? Een Meet & Greet met Plopsa figuren, acties op het hele Remeha productgamma, wedstrijden voor de kids, gratis PlopsaRemeha brengt de wondere wereld van Plopsa naar Batibouw gadgets en meer.

Remeha houdt Plopsa warm

Waarom een verwarmingsfabrikant linken aan een pretpark? Het antwoord is eenvoudig: Alle pretparken van Plopsa worden door Remeha verwarmingsketels warm gehouden, dit zelfs over de landsgrenzen heen. Wil jij er net als Plopsa warmpjes bijzitten? Breng dan tijdens Batibouw zeker een bezoekje aan de Remeha stand (12-521) voor vrijblijvend advies, tips en tricks in verband met je verwarmingsinstallatie.

Remeha-Plopsa acties

Opzoek naar een nieuwe verwarmingsketel? Tijdens Batibouw krijg je vier Plopsa family tickets bij een intentie van aankoop van één van de Remeha producten. Op de Remeha stand kan je daarbij ook gratis "lucky balloons" krijgen, elke lucky balloon is een ticket voor de Remeha tombola waarmee de kids (<1m) elke dag kans maakt op een Plopsa De Panne jaarabonnement. Tot slot is er ook een kleurplaatwedstrijd waarmee je kans maakt op een gratis Remeha Calenta 40c. Download nu alvast je kleurplaat op de Remeha-Plopsa website: www.plopsa.remeha.be en breng deze mee naar de Remeha Batibouwstand 12-521.

Bring the kids

Laat de kids dit jaar niet thuis en breng ze mee naar de Remeha Batibouwstand (12-521). Naast de leuke wedstrijden en tombola kan je als aandenken gratis op de foto met de Plopsa figuren. Kortom, dit jaar kan je tijdens Batibouw een stukje van de Plopsa magie ervaren.

Remeha productgamma

Het Remeha productgamma bestaat uit gaswandketels, gasvloerketels, stookoliebranders, boilers, thermostaten, grootvermogen ketels en hernieuwbare energietoepassingen. Via hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen en thermodynamische warmtepompboilers werkt Remeha mee aan een groenere toekomst. Voor een compleet overzicht van het productgamma kan je terecht op de Remeha website www.remeha.be.

Meer info over de verschillende Remeha Batibouwacties en de actievoorwaarden kan je terugvinden op de website www.plopsa.remeha.be of op de Remeha Batibouwstand (12-521) van 22 februari tot en met 02 maart 2014. 

Wat schreef de Livios-redactie over batibouw brussel?