Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Remeha en is dus niet geschreven door Livios.

Geniet van een zorgeloze zomer dankzij een onderhoudsvriendelijke verwarmingsketel

Remeha Calenta - Condenserende gaswandketel

Foto: Remeha

Wil jij deze zomer genieten van het mooie weer zonder te moeten piekeren over een ellenlange klusjeslijst? Kies dan voor een condenserende gaswandketel met zelfreinigend ketelblok, zo komt die zalig zorgeloze zomer meteen een stapje dichterbij.

Jouw ticket naar een zorgeloze zomer

De Remeha Calenta, is één van de meest geavanceerde gaswandketels op de markt dankzij het enorm debiet aan sanitair warm water en het uiterst lage verbruik. Op technisch vlak onderscheidt de Remeha Calenta zich met volgende uitrusting:

  • Zelfreinigend ketelblok waardoor je naast het jaarlijkse verplichte onderhoud geen omkijken naar je ketel hebt.
  • A-label pomp die garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement.
  • Standaard ophangbeugel voor een erg snelle en eenvoudige installatie. Op deze manier blijf je bespaard van hoge installatie en onderhoudskosten.
  • Intelligente regeling waardoor de ketel met jou communiceert. Zo geeft de ketel via zijn eigen display of indien gewenst op de iSense kamerthermostaat aan wanneer er bijvoorbeeld water bijgevuld moet worden.

Deze condenserende gasketel is beschikbaar in Solo- (enkel verwarming) en Combi uitvoering (verwarming en sanitair warm water voorziening), beide in verschillende vermogens.

Remeha Calenta en Remeha iSense: een winnende combinatie

De Calenta is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de Remeha iSense kamerthermostaat. Deze regelaar onderscheidt zich door de eenvoudige en intuïtieve bediening, waardoor je zonder complexe handleiding in een handomdraai je ketel bedient.

Remeha staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en service op vlak van verwarming en sanitair warmwatervoorziening.

Meer informatie over dit bericht?

Remeha Calenta Brochure

Wat schreef de Livios-redactie over verwarmingstechniek?