Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Viessmann Belgium bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Viessmann Vitoladens 300-W en Vitoladens 333-F

Als pionier in condensatietechniek beveelt Viessmann de nieuwe condenserende stookolieketens Vitoladens 300-W en 333-F warm aan.

De condenserende ketels  staan in voor een energiebesparende, betrouwbare en zekere condensatiebenutting met stookolie. Het hoogwaardig roestvast staal voor de verwarmende oppervlakken van de Inox-radiaalwarmtewisselaar heeft zichzelf bewezen als het ideale materiaal met betrekking tot duurzaamheid en zuinigheid. Een laag stroomverbruik wordt gegarandeerd door de uiterst efficiënte gelijkstroompomp. Met de zwavelarme stookolie als brandstof, de zuivere verbranding van de compacte tweetraps blauwe vlambranders en het zelfreinigend effect van de Inox-radiaalwarmte-wisselaar is het onderhoud van deze toestellen even eenvoudig als bij de condenserende Vitodens-wandtoestellen op gas.

 

De Vitoladens 300-W is met een breedte van 480 mm een uitzonderlijk compact toestel voor wandmontage. De stille werking laat gerust toe om hem binnenshuis te plaatsen. De nieuwe, volledig voorgemonteerde Vitoladens 333-F staat voor de modernste condensatietechniek in een zo klein mogelijke ruimte gekoppeld aan hoog sanitair watercomfort. Daarvoor zorgt de geïntegreerde warmwaterboiler van 130 liter. Beide toestellen kunnen plaatsbesparend geïnstalleerd worden omdat er geen zijdelingse ruimte nodig is voor onderhoud.

Dankzij de weersafhankelijke nieuwe Vitotronic-regeling met overzichtelijk en intuïtief bedieningspaneel en verlichte toetsen kunnen bij de 333-F en binnenkort ook op de 300-W, eenvoudig aanpassingen worden doorgevoerd naar gelang de individuele behoeften.

Meer informatie op www.viessmann.be