Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Viessmann Belgium bvba en is dus niet geschreven door Livios.

Welke voordelen haal jij in huis met een nieuwe warmtepomp?

Met de warmtepomp Vitocal 200-S verwarm en koel je efficiënt én zuinig.

Foto: Viessmann Belgium bvba

Door zijn compact opstelling is Vitocal 222-S geschikt om in een gang of garage te plaatsen.

Foto: Viessmann Belgium bvba

De split-unit warmtepomp Vitocal 200-S beschikt over een tijdloos design en maakt amper geluid.

Foto: Viessmann Belgium bvba

Installeer je een nieuwe warmtepomp? In 2019 kom je nog in aanmerking voor een aanzienlijke premie.

Foto: Viessmann Belgium bvba

Als je je woning energiezuinig wil verwarmen, is een warmtepomp dé oplossing. Of je nu van plan bent om te bouwen of te renoveren, het maakt niet uit: in beide gevallen is een warmtepomp goed voor je E-peil. Bovendien kan je momenteel een premie aanvragen als je je huidige verwarmingssysteem vervangt door een warmtepomp. En dan hebben we het nog niet gehad over het geld dat je uitspaart op je energiefactuur.

Vitocal 200-S: veruit de stilste
Met een warmtepomp van Viessmann komen daar nog extra voordelen bovenop. Het tijdloze design van de split-unit warmtepomp Vitocal 200-S springt niet alleen in het oog, maar maakt ook amper geluid. Daardoor is Vitocal 200-S erg geschikt als je op een dichtbebouwde plaats woont: denk maar aan een rijhuis of een appartement. Dankzij de akoestisch geoptimaliseerde ventilatoren vermijd je de storende lage frequenties die traditionele warmtepompen kenmerken. In nachtmodus hoor je hem zelfs nog minder.

Met deze warmtepomp verwarm en koel je efficiënt én zuinig. Deze warmtepomp is ook bij deellastwerking bijzonder zuinig. Bovendien stemt de modulerende werking het compressorvermogen van je warmtepomp precies af op jouw behoefte. Het resultaat: een hoge verwarmingsefficiëntie bij om het even welke temperatuur.

Vitocal 222-S: compact en efficiënt verwarmen
Het apparaat Vitocal 222-S is een variant van Vitocal 200-S, met een ingebouwde warmwaterboiler van 210 liter. Deze opstelling is erg compact en geschikt om in een gang of garage te plaatsen. Door de integratie van verwarming en productie van warm water levert deze warmtepomp het hoogste comfort op een zeer efficiënte manier.

Alle warmtepompen van Viessmann zijn smart-grid-ready.  Dat wil zeggen dat ze op een intelligente manier het eigen verbruik van elektriciteit van fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen maximaliseren.  In de toekomst profiteer je zo ook van het feit dat stroomprijzen op bepaalde momenten van de dag lager zullen zijn.

Ontvang premies voor verschillende warmtepompen
Als je gaat renoveren, is nu het moment om je nieuwe warmtepomp te installeren. In 2019 kom je namelijk nog in aanmerking voor een aanzienlijke premie. Met een lucht-waterwarmtepomp, zoals Vitocal 222-S van Viessmann, maak je in Vlaanderen aanspraak op een renovatiepremie tot 1.500 euro. Een geothermische warmtepomp, zoals Vitocal 300-G, levert je tot 4.000 euro aan premies op. In Brussel kan je voor alle soorten warmtepompen op een premie tot 4.750 euro rekenen.

Heb je wel oren naar de voordelen van een warmtepomp van Viessmann? Vraag een offerte aan.

Vind een installatiebedrijf in jouw buurt.

Ontdek onze promotie.

Meer partnerberichten van Viessmann Belgium bvba

Wat schreef de Livios-redactie over hernieuwbare energie?