Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Lamett en is dus niet geschreven door Livios.

5 redenen om te kiezen voor ParquetVinyl bij renovatie

Victoria Silver

Foto: Lamett

Victoria Frost

Foto: Lamett

Amazon Valley

Foto: Lamett

Victoria Ocean

Foto: Lamett

Ontdek de 5 redenen waarom je best kiest voor ParquetVinyl bij de renovatie van je badkamer of keuken.

1. Kan geïnstalleerd worden op een bestaande vloer 

Heb je een oude vloer liggen in je badkamer of keuken? Dan kan je daar perfect ParquetVinyl op installeren. ParquetVinyl is slechts 4 mm dik en in combinatie met een ondervloer: 5,4 mm. Door deze minimale dikte, kan je de bestaande deuren blijven gebruiken, ideaal dus bij renovatie! 

2. Waterbestendig 

De badkamer en keuken zijn de vochtigste ruimtes in een huis. Maar geen enkel probleem voor ParquetVinyl, want die is 100% waterbestendig. Daardoor zijn ze ook makkelijk te onderhouden: met swiffer, water en een beetje zeep. Geen moeilijke rituelen of jaarlijks onderhoud dus. 

3. Snelle installatie 

Geen zin om veel geld uit te geven aan een installateur? No problem! ParquetVinyl leg je gewoon zelf. ParquetVinyl bestaat uit planken met een kliksysteem die je makkelijk kan versnijden met een breekmes. Je legt de vloer zwevend en hoeft dus niet te sukkelen met lijm. 

Bekijk hier het installatiefilmpje

4. Mooi & Budgetvriendelijk 

ParquetVinyl vind je al vanaf € 29,90/m. Er zijn vijf verschillende collecties, voor elk wat wils. Van een moderne, cleane look tot een meer rustieke look met veel knopen. Iedere collectie ziet er uit als echt hout, door zijn levensechte houtlook. 

Hier vind je een overzicht van de 5 collecties. 

5. ParquetVinyl is een vloer om op te leven.

Je hoeft geen schrik te hebben om iets te laten vallen, te morsen of vuil te maken. Door zijn sterke kern en toplaag, kan ParquetVinyl ieder gezin aan! 

Wil je graag ParquetVinyl eens voelen en bekijken in je huis? Bestel dan gratis staaltjes via onze website

Wil je de vloer op een groot paneel zien? Bezoek dan één van de ParquetVinyl dealers. Hier vind je er eentje in je buurt. 

Andere vragen? Contacteer ons hier!

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?