Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Lamett en is dus niet geschreven door Livios.

Snelle en budgetvriendelijke make-over met ParquetVinyl

Lugano Angliano

Foto: Lamett

Vlotte installatie

Foto: Lamett

Victoria Frost

Foto: Lamett

Victoria Ocean

Foto: Lamett

Net een huis gekocht? Of huur je een huis? Niet zo'n fan van de vloer? Kies dan voor ParquetVinyl: een snelle en budgetvriendelijke oplossing om je huis in 1, 2, 3 een make-over te geven! 

Installatie op bestaande vloer

Heb je een oude vloer liggen in je badkamer of keuken? Dan kan je daar perfect ParquetVinyl op installeren. ParquetVinyl is slechts 4 mm dik en in combinatie met een ondervloer: 5,4 mm.

Door deze minimale dikte, kan je de bestaande deuren blijven gebruiken, ideaal dus bij renovatie! En dus ook ideaal dus voor een nieuw huis of voor een huurwoning! 

Snelle installatie 

Een huis kopen of huren kost geld, gelukkig kan je ParquetVinyl volledig zelf installeren, en hoef je geen plaatser in te schakelen. ParquetVinyl bestaat uit planken met een kliksysteem die je makkelijk kan versnijden met een breekmes. Je legt de vloer zwevend en hoeft dus niet te sukkelen met lijm. 

Bekijk hier ons installatiefilmpje

Mooi & Budgetvriendelijk 

ParquetVinyl vind je al vanaf € 29,90/m. Er zijn vijf verschillende collecties, voor elk wat wils. Van een moderne, cleane look tot een meer rustieke look met veel knopen. Iedere collectie ziet er uit als echt hout.  

Hier vind je een overzicht van de 5 collecties. 

ParquetVinyl is een vloer om op te leven

Je hoeft geen schrik te hebben om iets te laten vallen, te morsen of vuil te maken. Door zijn sterke kern en toplaag, kan ParquetVinyl ieder gezin aan! 

ParquetVinyl is 100% waterbestendig. Daardoor zijn ze ook makkelijk te onderhouden: met swiffer, water en een beetje zeep. Geen moeilijke rituelen of jaarlijks onderhoud dus. 

Wil je graag ParquetVinyl eens thuis bekijken? Bestel dan gratis staaltjes via onze website

Of bezoek dan één van de ParquetVinyl dealers. Hier vind je er eentje in je buurt. 

Andere vragen? Contacteer ons hier!

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?