Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Begetube en is dus niet geschreven door Livios.

Fluisterstil ventileren, verwarmen én koelen met één toestel? Het kan!

Op zoek naar een all-in-one ventilatiesysteem? Dan is BT3.5F van Begetube uitermate geschikt.

Foto: Begetube

Je huis goed verluchten is een absolute must. Maar wist je dat je met een ventilatiesysteem niet alleen voor een gezond binnenklimaat zorgt? Met bepaalde systemen kan je je huis ook verwarmen of passief koelen. Handig! 

De lucht die je thuis inademt, is niet altijd even zuiver. Huisdieren, ademhaling, zweet en tal van andere aspecten zijn boosdoeners voor de kwaliteit van je lucht in huis. Als die vervuilde lucht blijft rondhangen, kan dat zelfs tot gezondheidsproblemen leiden. Door te investeren in een goed ventilatiesysteem kan je kwaaltjes zoals duizeligheid, vermoeidheid of hoofdpijn voorkomen. 

Niet enkel ventileren

Een hedendaags ventilatiesysteem doet veel meer dan alleen ventileren. Het kan je huis ook verwarmen én passief koelen, en dat op een energiezuinige manier. De systemen van Begetube vragen zeer weinig energie om de ventilatielucht op een aangename temperatuur in je woning te verspreiden. De warmte die aan de verse buitenlucht wordt toegevoegd, halen deze systemen namelijk uit de extractielucht. Daardoor is er 80% minder energie nodig om de lucht te verwarmen! 

All-in-one ventilatiesysteem

Ben je op zoek naar zo’n all-in-one ventilatiesysteem? Dan is BT3.5F van Begetube uitermate geschikt. Door het kleine formaat is dit systeem makkelijk te plaatsen op je plafond, vloer of muur, en dat zowel horizontaal als verticaal. Maar naast zijn compactheid zijn er nog enkele andere troeven van dit ventilatiesysteem. De belangrijkste is misschien wel dat het een extreem stil toestel is, met een maximum van 44 decibel. Zeer stil dus, maar ook zeer energiezuinig én slim. Want net zoals elke moderne technologie kan je ook de BT3.5F verbinden met je domoticasysteem. 

Wil je meer informatie over de BT3.5F of over één van onze andere ventilatiesystemen? Download onze ventilatiebrochure of neem contact met ons op!

Wat schreef de Livios-redactie over ventilatie?