Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Easykit en is dus niet geschreven door Livios.

Al eens aan gedacht om zelf je verwarming of elektrische installatie te plaatsen?

kom langs in één van onze 9 Easykit toonzalen voor een GRATIS studie en offerte.

Foto: Easykit

Onze Easykit vakman komt je helpen op de werf bij de moeilijkere aansluitingen.

Foto: Easykit

Ook na de plaatsing kan je rekenen op onze service voor het onderhoud of eventuele herstelling.

Foto: Easykit

Een kast, een salontafel of misschien zelfs een hele keuken: je steekt ze zelf in mekaar. Ook al ben je geen schrijnwerker of meubelmaker. Waarom dan ook niet zelf de elektriciteit in je nieuwe huis leggen?  En het sanitair, de verwarming of de ventilatie? Daar kan je tegenwoordig ook zelfbouwpakketten voor kopen.

Een rationele keuze
“Een kast is nog iets anders dan een verwarming”, hoor ik je zeggen. Daar heb je gelijk in. Als je bij de montage van een kast een fout
maakt, is dat allemaal zo erg niet. Een fout bij de installatie van je verwarming kan je zuur opbreken. Laat dat je niet afschrikken. Door je technieken zelf te installeren, spaar je vele duizenden euro’s. In ieder geval de moeite om het te overwegen.

Kies slim
Het komt erop aan om het risico op fouten tot nul te herleiden. Dat is de kern van wat Easykit doet. Wij zorgen ervoor dat je installeert zoals het hoort. Wij zijn de vakman die over je schouder meekijkt en meehelpt waar nodig. Voor, tijdens én na de werken. Dat doen we al meer dan 25 jaar.
Duizenden mensen zonder doe-het-zelfervaring hebben hun grenzen verlegd. Dankzij Easykit. Wie het echt wil, kan het. De keuze is aan jou. Met onze unieke service en support plaats jij ook zelf je technieken!

Bezoek onze Easykit stand op de bisbeurs in hall 3 en ontvang een leuk geschenk.

--> Slimme zelfbouwers getuigen.
--> Vraag hier jouw gratis praktsiche bouwgids aan.

Wat schreef de Livios-redactie over elektriciteit?