Dit partnerbericht werd gepubliceerd door beSteel en is dus niet geschreven door Livios.

Een juiste bouwmethode die niet alleen voordelig maar ook ecologisch verantwoord is?

Omgeven door water

Foto: beSteel

woning volledig in beSteel - Staalframebouw

Foto: beSteel

Woning beSteel - staalframebouw

Foto: beSteel

Interieur - beSteel - Staalframebouw

Foto: beSteel

Staalframebouw van beSteel is een revolutionaire droogbouw methode die toelaat om heel flexibel te bouwen, op een creatieve manier en die ook nog eens jouw bankrekening niet depressief achterlaat.

Staal is sterk

Stel, je hebt een kavel op een heel opmerkelijke plaats, omringd door een meer. Welke methode kies je dan? Best een uitdaging als je weet dat zo’n huis midden op het water moet worden gebouwd. Bij staalframe heb je letterlijk de helft aantal palen nodig als steun voor het hele project dan bij traditionele bouwmethodes. Staalframebouw is heel erg licht, wat perfect combineerbaar is met niet alleen woningbouw, maar zeker ook industriebouw, appartementen en denk dan maar eens aan projecten als optoppingen en renovaties.

Staal isoleert

Een frame van staal laat toe om het huis extra te isoleren, door deze te vullen met isolatie. Dit resulteert in een enorme besparing alsook heb je als bonus een goede akoestische prestatie. Dit krijg je niet met een wand van dezelfde dikte uit beton.

Staal is recycleerbaar

De toekomst brengt verandering, en misschien denk je er binnen een aantal jaren toch aan om een verandering te brengen aan je huis, ook dat kan! Staalframe is volledig recycleerbaar en vermits deze droogbouwmethode aan prefabricatie doet, zorgt dit voor een aanzienlijke tijdsbesparing op de werf.

Nog meer voordelen van staal

Enkele voordelen van staalframe op een rijtje:

  • Grote bouwflexibiliteit
  • Prefabricatie van staalframebouw
  • Hoge strength/weight ratio
  • Hoogwaardig kwalitatief staal
  • Staalframebouw is duurzaam

Meer info: be-steel.eu

Wat schreef de Livios-redactie over bouwtechnieken?