Dit partnerbericht werd gepubliceerd door SOS Ingenieur en is dus niet geschreven door Livios.

Verbouwen? Dankzij het team van SOS-Ingenieur.be weet je onmiddellijk wat er technisch haalbaar is!

Een muur slopen, schoorsteen afbreken of raam uitkappen? Begin er niet aan zonder het advies van Claudio en zijn collega’s van SOS-Ingenieur.be!

De stabiliteitsingenieur is een onmisbare schakel in het bouwproces. Hij berekent de bouwkundige constructie en garandeert de stabiliteit van je toekomstige nieuwbouw of renovatie. Vaak kom je via je architect of aannemer terecht bij een stabiliteitsingenieur. 
Maar moet je daarop wachten? Absoluut niet. Integendeel, je schakelt best al een stabiliteitsexpert in voordat je naar een architect gaat!

Claudio richtte SOS Ingenieur.be op in 2015. Ondertussen heeft hun team al honderden woningeigenaars geholpen om hun woondroom te realiseren: “Door ons op voorhand naar je woning te laten kijken, weet je onmiddellijk waar je aan toe bent. Zo weet je wat er haalbaar is en sta je nooit voor onverwachte verrassingen.”

Maak een afspraak
Laat je woning onder de loep nemen door een specialist van SOS-Ingenieur.be? Zo slaap je op je twee oren tijdens je verbouwing. Bel zaakvoerder Claudio Sica op 0476 73 55 98 of mail info@sos-ingenieur.be.

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?