Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eauplus en is dus niet geschreven door Livios.

Aanpassingspremie of niet? 3 tips om levenslang te genieten van je nieuwe badkamer

De douchevloer en -wanden van Eauplus worden bovenop je oude tegels of vloer aangebracht.

Foto: Eauplus

Kies barrièrevrije oplossingen voor een veilige badkamer.

Foto: Eauplus

De douchevloeren- en wanden van Eauplus zijn naadloos.

Foto: Eauplus

Wil je je badkamer aanpassen voor een inwonende ouder? Of zolang mogelijk in je eigen huis blijven wonen? Met deze drie tips pas jij je badkamer probleemloos aan. Controleer ook of je in aanmerking komt voor de aanpassingspremie.

1. Beperk breekwerken

Een douche die je bovenop je bestaande vloer kan plaatsen, handig toch? De douchevloeren en -wanden van Eauplus zijn ideaal voor renovatiewerken. Je oude wandtegels of houten vloer kunnen gewoon blijven want de douchevloer en -wanden worden hier bovenop aangebracht. In slechts vier uur tijd is je nieuwe douche geplaatst.

2. Ga voor een drempelvrije douche

Kies barrièrevrije oplossingen voor een veilige badkamer. Wist je dat de douchevloeren van Eauplus drempelvrij en rolstoeltoegankelijk zijn? Ideaal als je in de toekomst minder mobiel bent en probleemloos wil douchen. Extra voordeel: de douchevloeren zijn afgewerkt met een antisliplaag.

3. Kies een onderhoudsvriendelijk materiaal

Minder tijd besteden aan schoonmaken? De douchevloeren- en wanden van Eauplus zijn naadloos. Omdat er geen siliconen worden gebruikt, heb je geen last van vuile voegen. Je douche is makkelijk schoon te maken en schimmel of kalkaanslag krijgen geen kans.

Aanpassingspremie

Ben jij of is je partner of inwonende ouder minstens 65 jaar oud? Controleer na de renovatiewerken in je badkamer  of je in aanmerking komt voor de aanpassingspremie. Die bedraagt 50% van het bedrag van de goedgekeurde facturen. Je ontvangt minimaal 600 euro en maximaal 1.250 euro. Check of jij aan alle voorwaarden voldoet.

Meer weten? Kijk op www.eauplus.be of stel je vraag via het online contactformulier.

Wat schreef de Livios-redactie over premies?