Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Aluthermo SA en is dus niet geschreven door Livios.

Isoleren na de verhuizing? Ja, het is eenvoudig!

De warmte gaat niet door de isolatie!

Foto: Aluthermo SA

Aluthermo - Warm in de winter...

Foto: Aluthermo SA

...en koel in de zomer!

Foto: Aluthermo SA

Ben je verhuisd en realiseer je je dat de bestaande isolatie niet voldoende is? Is het te koud of te warm in jouw appartement of huis? Dit is een probleem waar veel mensen mee te kampen hebben. Maar hoe beter isoleren zonder de huidige ruimte echt te verkleinen?

Met de isolatie van Aluthermo vecht je tegen de kou EN tegen de warmte en dit zonder veel ruimte te verliezen! Deze dunne isolatie maakt gebruik van het principe van thermische isolatie door reflectie, hiebij wordt de warmte of koude terug gereflecteerd dit in plaats van het afremmen van warmte of koude door de dikte (geleiding), zoals bij traditionele isolatie.

Het goede is dat je van binnen of buiten kunt isoleren, afhankelijk van de configuratie van je woning. De isolatie is op rollen en zeer eenvoudig en snel te plaatsen. Bij het isoleren van het dak langs binnen bijvoorbeeld, plaats je de Aluthermo gewoon tegen de kepers. Op maat snijden is dus niet nodig, zoals het vaak het geval is bij een isolatie tussen de kepers.

Bij Aluthermo® vind je een assortiment om daken, muren, plafonds of vloeren te isoleren volgens jouw behoeften:

  • De Aluthermo® Quattro: De “all-in-one” oplossing om met een minimum aan plaatsverlies te isoleren. Efficiënt en eenvoudig te plaatsen.
  • Aluthermo® Densima: Reflecterend onderdak, isolatie en dampscherm in één product, dikker ontworpen om aan de Europese normen te voldoen en ideaal om zijn dak te renoveren conform norm 2020.
  • De Aluthermo® Optima: Isolatie een dampscherm voor een plaatsing van de binnenzijde. Minimaal ruimteverlies en maximale energiebesparing voor een goede EPC/EPB.
  • Aluthermo® Roofreflex: Isolerend en reflecterend onderdakscherm in combinatie met een bijkomende isolatie tussen de kepers. Uitstekend dampdoorlatend en gecertificeerd voor de premie en EPB/EPC.

Test het zelf

Bezoek een Aluthermo handelaar om een gratis monster te nemen! Zet de Aluthermo Quattro op een warmtebron en leg je hand op de andere kant en voel het verschil. Verbluffend! 

Wat schreef de Livios-redactie over isolatie?