Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Carrieres Du Hainaut - Interieur en is dus niet geschreven door Livios.

Haal een frisse wind door je interieur met deze creatieve en unieke tegelcollectie

Ben je aan het (ver)bouwen en op zoek naar een nieuwe vloer? Maar kun je in het steeds uniformere wordende aanbod vol imitatiestegels niets vinden dat je persoonlijkheid weerspiegelt? Ontdek dan nu de tegelcollectie van Carrières du Hainaut. Deze collectie uit unieke en innovatieve legpatronen met invloeden van over de hele wereld werd bedacht door interieurarchitecten en uitgevoerd in de authentieke en lokale Blauwe Steen uit Henegouwen en is nu verkrijgbaar!

Val niet in de val van grote tegels in standaard en uniforme composities. Ga voor frisheid, creativiteit en authenticiteit in je woning. De nieuwe ‘Tegelcollectie 2018’ van Carrières du Hainaut is nooit eerder vertoont en breekt met de klassieke marktaanbiedingen. Deze composities combineren tegels in Belgische blauwe steen van verschillende formaten en/of tinten om unieke en originele assemblages te creëren met een hoge decoratieve en emotionele waarde. De klassiekers en essentials zijn terug te vinden, maar ook 4 lijnen vol innovatieve en unieke composities met culturele, etnische en grafische insteken.

Pure elegantie met de klassiekers

De ‘Klassiekers’ bestaan uit bijzonder discrete, maar elegante legpatronen, die je interieur en blauwe steen tegels helemaal tot hun recht laten komen. Voor een pure uitstraling kies je best een recht verband, terwijl een diagonaalverband of halfsteensverband de nodige onconventionele toets aan de woning geven.

Essentials: voor een speelse vloer

Door kleurtinten en formaten te combineren in gesofisticeerde legverbanden, zoals gedaan wordt door de ‘Essentials’, krijg je een speelse vloer die meteen in het oog springt. Deze assemblages geven een aangenaam ritme aan je interieur wat zorgt voor levendigheid in de woning. Wil je liever een iets rustiger geheel? Combineer dan een van de patronen met een rustiger legverband uit de Klassiekers-collectie.

Susa: ritmische dambordpatroon

Breng je interieur tot leven door te kiezen voor Susa met haar ritmische dambordpatroon. Deze vloer is al generatieslang geliefd doordat het perspectief en een ritme aan de ruimte geeft en perfect past bij vrijwel alle interieurstijlen, of dit nu klassiek, modern of vintage is. Je kunt niet verkeerd kiezen met deze tijdloze optie!

Combineer kleurnuances met Brittany

Het Vichy- of Gingham patroon is terug van weggeweest! Deze trend zien we niet enkel in de mode, maar ook in het interieur. Brittany laat de prachtige kleurnuances van Blauwe Steen uit Henegouwen volledig tot hun recht komen en resulteert in een opmerkelijke vloer. Een tijdloze moderne look die nooit verveeld.

Trek een lijn met Madurai

De inspiratie van de Madurai lijn komt uit het lijnenspel in de klederdracht van de spirituele danseressen in het zuiden van India. Met zijn uitnodiging tot speelse lijnen brengt deze collectie ritme in een ruimte en benadrukt of breekt het perspectief. Deze vloertegels kun je bovendien laten doorlopen op je muren voor een harmonieus en artistiek geheel in je woonkamer, hal of badkamer.

Originaliteit met Aztlan

Deze vloercollectie bestaat uit opvallende grafische geometrische patronen van de precolumbiaanse beschavingen. Afhankelijk van de gekozen compositie, zacht of juist met contrasterende afwerkingen, geef je een wonderlijke uitstraling aan je vloer. Aztlan komt helemaal tot zijn recht als stenen tapijt onder een tafel of rond een kunstwerk. Het zal de woning laten stralen en een warme en luxueuze feel geven.

Ontdek snel de verschillende tegelcollecties in blauwe steen.

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?