Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Carrieres Du Hainaut - Interieur en is dus niet geschreven door Livios.

Blauwsteen tegels: 4 manieren om je interieur een persoonlijke toets te geven

Blauwsteen tegels - Susa - Tegelcollectie 2018 Carrières du Hainaut

Foto: Carrieres Du Hainaut - Interieur

Blauwsteen tegels - Brittany - Tegelcollectie 2018 Carrières du Hainaut

Foto: Carrieres Du Hainaut - Interieur

Blauwsteen tegels - Madurai - Tegelcollectie 2018 Carrières du Hainaut

Foto: Carrieres Du Hainaut - Interieur

Wil je graag dynamiek en levendigheid in je woning brengen? Laat je niet vangen door standaardisatie van grote tegels in standaard composities in één tint, maar ga voor personalisatie. Het designbureau van Carrières du Hainaut stelt 4 vier inspirationele lijnen voor die spelen met formaten en de natuurlijke kleurnuances van Belgische blauwsteen tegels voor een originele, gepersonaliseerde vloer waar je levenslang van zal kunnen genieten. Ontdek snel welke lijn het beste bij jou en jouw interieur past.

Een trendy vintage dambordpatroon met Susa

Een dambordpatroon onderscheidt zich van een standaard vloer dankzij zijn schakering in kleuren. Een dambordpatroon met verschillende afwerkingen en kleurschakeringen van Blauwe steen uit Henegouwen geeft niet enkel leven en ritme aan je interieur, je zult ook levenslang kunnen genieten van deze duurzame vloer. In tegenstelling tot imitatietegels wordt deze natuursteen met de jaren steeds mooier. Het is dus niet verbazingwekkend dat dit legpatroon al generatieslang populair is.

Creëer een tijdloze en speelse look die harmonieus past bij een klassieke, hedendaagse of vintage trendy inrichting met het dambordpatroon Susa. Wil je een moderne twist aan deze look geven? Plaats hem dan in een diagonaal verband!

Combineer de natuurlijke kleurnuances van blauwsteen tegels

Het Vichy patroon is weer helemaal in! Maar heb je er al eens over nagedacht deze trend niet te beperkten tot je kledingkast, maar hem door te trekken in je interieur? Laat je inspireren door de Britanylijn van Carrières du Hainaut. Deze combineert de prachtige en natuurlijke kleurnuances van Blauwe steen uit Henegouwen in een Vichy patroon. Je hebt gegarandeerd een opmerkelijke vloer die de eyecatcher van je woning zal worden. Om je direct te wanen in een charmante herenwoning combineer je deze vloer in je entree best met neutrale wanden.

Speelse lijnen die doorlopen van de vloer op de muur

Gaat jouw voorkeur uit naar rechthoekige blauwsteen tegels in plaats van vierkanten? Hou je van een speels lijnenspel met verschillende diktes en tinten? Laat je dan overtuigen door de Madurai-lijn! Deze haalde zijn inspiratie uit de gestreepte klederdracht van de spirituele Indische danseressen. Het is de perfecte vloerbekleding als je het perspectief van de ruimte wilt benadrukken of juist breken. En waarom zou je jezelf beperken tot de vloeren? Trek hem door op je muren voor een harmonieus en artistiek geheel.

Bohemian chic en origineel met een steentapijt!

Ben je op zoek naar een originele toets in je ‘bohemian’ stijl?  De opvallende grafische geometrische patronen van de vloercollectie Aztlan - geïnspireerd door precolumbiaanse beschavingen - geven een luxueuze en opvallende uitstraling aan je woonruimte. Beperk hem tot een steentapijt onder je eettafel voor een warme uitstraling. Wil je echt een gedurfd effect? Kies voor contrast en trek het patroon door in verschillende ruimtes!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Test het alvast uit met de online simulator van Carrières du Hainaut!

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?