Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Carrieres Du Hainaut - Interieur en is dus niet geschreven door Livios.

Blauwe hardsteen klassiek? Niet met deze originele legpatronen!

Carrières du Hainaut breekt met het verleden en gaat volop voor hedendaagse innovaties.

Foto: Carrieres Du Hainaut - Interieur

Door de eindeloze combinaties kan je blauwe steen vloeren naar hartenlust personaliseren!

Foto: Carrieres Du Hainaut - Interieur

Denk je dat blauwe hardsteen vooral thuishoort in een klassiek interieur? Carrières du Hainaut maakt komaf met deze misvatting! Blauwe steen uit Henegouwen heeft namelijk een frisse look waardoor die ook perfect past in moderne woningen! 

Tegels worden steeds groter. Toch gaan we alsmaar kleiner wonen... Daarom zet Carrières du Hainaut bewust in op kleinere formaten en composities. Door die aanpak zijn duurzame en kwalitatieve materialen toegankelijker voor in je woning. En dat zowel in je woonkamer, badkamer en keuken als in de tuin. Kiezen voor kleinere tegelformaten is bovendien ook nog goed voor je portemonnee. Ga je voor de kleinere afmetingen, dan zakt de prijs! 

Eindeloze tegelcombinaties

De periode waarin je in je woning koos voor één soort tegel is voorbij. Natuurlijk kan dat nog steeds, maar bij Carrières du Hainaut ligt de focus nu vooral op originele en verfrissende legpatronen. Door de eindeloze combinaties kan je blauwe steen vloeren naar hartenlust personaliseren! 

Niet alleen de klassieke collecties werden in een nieuw jasje gestoken, ook vier nieuwe, innovatieve legpatronen werden uitgebracht. Kies je voor de nieuwe tapijt-compositie of toch eerder voor het vintage dambordpatroon? Of wil je zelf een hele nieuwe tegelcombinatie samenstellen? Alles is mogelijk, en dat maakt blauwe steen vloeren net zo uniek. Nog een pluspunt: ook al kies je voor gepersonaliseerde tegels, ze kosten evenveel als blauwe hardsteen zonder motief! 

Online simulator

Laat je creativiteit dus maar de vrije loop en kies welke blauwe steen in jouw interieur past. Wil je weten hoe het er dan precies zou uitzien? Check dan zeker de simulator! In deze handige onlinetool kan je verschillende tegelsoorten combineren en visualiseren hoe het er in het echt zou uitzien. 

Carrières du Hainaut breekt met het verleden en gaat volop voor hedendaagse innovaties. Haar kwalitatieve, duurzame en ambachtelijke aanpak behoudt ze natuurlijk wél! 

Wil je ook een originele blauwe hardsteenvloer bij je thuis? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt

Wat schreef de Livios-redactie over vloeren?