Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Jacobs Deuren en is dus niet geschreven door Livios.

In de kijker: fun, lak of fineer?

Horizontaal fineer eik volspaan - massieve inleglatten FINO 5

Foto: Jacobs Deuren

Horizontaal fineer eik volspaan - zwart beslag

Foto: Jacobs Deuren

Vlak gelakte deur - zwart beslag

Foto: Jacobs Deuren

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen onze FUN-deuren voor de nodige sfeer en gezelligheid in elk type interieur! Opteert u eerder voor de warmte van een fineerdeur of gaat u toch liever voor een moderne afgelakte deur ; in dit uitgebreide gamma is er voor ieders smaak & budget wat wils.

Fineer of lak?

De eyecatchers in het moderne deurengamma zijn natuurlijk onze gelakte FUN-deuren. Voorzien van een infrezing naar keuze & afgelakt in eender welke RAL of NCS – kleur : “You name it, we got it!”.

Door het toevoegen van een tiental nieuwe kleurtinten, maken ook de fineerdeuren hun opmars in zowel nieuwbouwwoningen als renovaties. Naast de leuke motieven en kleurtinten, zijn deze deuren bovendien ook enorm onderhoudsvriendelijk!

Beide gamma’s worden in ons atelier volledig ingekast en afgewerkt waardoor u zelf niets meer hoeft te doen. Wenst u de deuren toch zelf te behandelen? Geen enkel probleem! Wij voorzien de nodige infrezingen en plaatsing, waarna u de deurgehelen zelf van de nodige behandeling kan voorzien.

Maatwerk? Geen probleem!

Mede door het uitstekend materiaal en natuurlijk de eigen productie, is ook allerhande maatwerk mogelijk. Wenst u een iets hoger deurgeheel of werkt u de opening tussen leefruimte en eetruimte liever af met een glaspartij? Geen enkel probleem! Bovendien tekenen wij u alle mogelijke oplossingen nogmaals uit op schaal, waardoor u reeds een duidelijk beeld heeft van het afgewerkte deurgeheel.

Alle mogelijke extraatjes

Om onze fineerdeuren nog dat tikkeltje extra te geven, zijn deze zowel verkrijgbaar met lijntjes als met massieve inleglatten. De latjes zijn 10 mm hoog en worden naar gelang het motief in de deurbladen gelegd. Hierdoor krijgen de vlakke fineerdeuren de nodige structuur en heeft u een uitstekende combinatie van fineer & massief eik.

Om de deurgehelen dan volledig af te werken kan u nog kiezen voor allerhande opties zoals onzichtbare scharnieren, magneetsloten, sierstukken en zoveel meer.

Opvolging van a tot z

De basis van dit gehele productieproces is natuurlijk de opmeting. Ook hier is de nodige technische kennis en vakkundigheid van belang. Want net dáár ligt het onderscheid : bij Jacobs Binnendeuren krijgt je project een opvolging van A tot Z.

Vanaf het moment dat je de toonzaal betreedt tot en met de plaatsing van je nagelnieuwe deurgeheel, beschik je over één aanspreekpunt. ‘Deze opvolging is onze en uw garantie voor een mooi eindresultaat en een aangename samenwerking.’

Meer info of een vrijblijvende prijsofferte? Neem zeker een kijkje op onze website www.jacobs-deuren.be of contacteer ons via 054/32.63.06

Meer informatie over dit bericht?

Download de folder

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?