Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Jacobs Deuren en is dus niet geschreven door Livios.

Onzichtbare blokdeuren of ingewerkte Argenta Invisidoor kaders

Blokdeur in massief blokkassement

Foto: Jacobs Deuren

Argenta Invisidoor kader

Foto: Jacobs Deuren

Schuifdeuren met ingebouwde schuifrail

Foto: Jacobs Deuren

Pivoterende deur met Pivotica Pro 100kg

Foto: Jacobs Deuren

“What’s essential, is invisible to the eye!” Het onzichtbare deurconcept van Argent Alu wint steeds meer en meer aan populariteit. Zowel in de meest strakke nieuwbouwwoningen als in verbouwingen worden deze deurgehelen frequent geplaatst. Als Preferred Partner ben je bij Jacobs Binnendeuren dan ook aan het juiste adres!

Door de jarenlange ervaring en continue bijscholing, kunnen wij jou bijstaan van in de ruwbouw- t.e.m. de afwerkingsfase. Door de vlotte en fijne samenwerking met Argent Alu hebben we de nodige voorschriften en afwerkingsfiches om je bij te staan van begin tot einde. Zo staan wij niet enkel garant voor een mooi deurgeheel, maar voor een mooi en strak eindresultaat. Zijn jouw deuropeningen al volledig uitgeplakt? Dan zijn onze massieve blokdeuren dé oplossing! Door middel van een klein accentvoegje sluiten de kaders mooi aan op je pleisterwerken en ligt het deurgeheel in hetzelfde vlak als de muur. Afgewerkt met onzichtbare scharnieren van Argent Alu, een magneetslot & strakke kruk, zorgen deze deuren voor dat tikkeltje extra in je woning.  

Ruime keuze aan zowel draai-, schuif- als pivoterende deuren

Het zeer uitgebreide gamma zorgt ervoor dat er voor elke deuropening een oplossing voorhanden is. Gaat jouw voorkeur eerder uit naar strakke deurgehelen in hetzelfde vlak als de muur? Een pivoterende deur tussen leefruimte en keuken? Of kies je toch eerder voor de onzichtbare schuifdeuren in de wand? You name it, we got it! Alle mogelijke systemen staan eveneens tentoon gesteld in onze showroom, waardoor alles in detail kan worden uitgelegd en voorgesteld. Door de onmiddellijke opmaak van een gedetailleerde prijsofferte heb je ook meteen een zicht op het totale kostenplaatje!

Sinds kort heeft Argenta Alu (leider in deurbeslag) schuifdeurspecialist ROB overgenomen, waardoor ze nu nóg sterker staan als totaalaanbieder van gespecialiseerde oplossingen voor binnendeuren. Dat deze twee sterke merken – beiden als markleiders in hun specialisatie, gekend voor hun kwalitatieve deursystemen en goede reputatie – de handen in elkaar slaan, opent een mooi perspectief voor de markt om voortaan via één kanaal alle oplossingen voor binnendeuren terug te vinden. Beide systemen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij ons en worden geplaatst door onze gespecialiseerde vakmensen. https://www.jacobs-deuren.be/producten/fun/argenta/

Ook voor glasdeuren?!

Glazen schuifdeuren subtiel inwerken was tot dusver nooit een sinecure. Deurbeslag bleef altijd opvallend zichtbaar en schroeven ontsierden het strakke zicht waarvoor een glazen deur uiteindelijk borg moet staan. Nu het invisidoor SDX-pakket van Argent Alu ook verkrijgbaar is met de nodige accessoires voor glazen deuren tot 100 kg, hoeft dat allemaal geen obstakel meer te zijn. Deurkader en inbouwrail zijn dezelfde als in het klassieke invisidoor SDX-systeem, maar voor deze toepassing werd deze aangevuld met twee glasklemmen voor het deurblad. Deze worden na installatie discreet aan het oog onttrokken dankzij een aluminium afdekprofiel dat standaard voorzien is van een laag primer, waardoor het mee geschilderd kan worden met de muur. Zo zijn nergens nog schroeven te zien. https://www.argentalu.com/product/invisdoor/invisidoor-sdx/

Bezint eer ge begint.. Denk vooruit!

Om onnodige kosten zoals overbodige pleisterwerken of maatwerk tegen te gaan, denk je best al eens vooruit. Voor vragen zoals “Tot hoever moet mijn stukadoor pleisteren?” of “Welke deuropening moet ik voorzien voor een standaard deurmaat te bekomen?” kan je zeker en vast bij ons terecht. Het is dan ook aan te raden om ons al in de ruwbouwfase een bezoekje te brengen, waarna we alles samen kunnen overlopen om tot een strakke en minimalistische oplossing te komen!

Aarzel dus zeker niet om ons een vrijblijvend bezoekje te brengen in onze uitgebreide showroom in Ninove. Ons gemotiveerd verkoopteam staat je graag te woord waar nodig en stelt samen met jou je droomdeur(en) samen!

Meer info? Neem gerust een kijkje op onze website www.jacobs-deuren.be of doe inspiratie op door middel van onze realisaties https://www.jacobs-deuren.be/realisaties/

Wat schreef de Livios-redactie over binnendeuren en trappen?