Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Zelfdakstore en is dus niet geschreven door Livios.

Budgettip: zo bespaarde Mathias 50% op de afwerking van zijn plat dak

Mathias spaarde bijna de helft uit door zelf zijn plat dak af te werken met EPDM.

Foto: Zelfdakstore

Het EPDM-pakket wordt rechtstreeks op je dak geleverd, zodat je niet de ladder op en af moet.

Foto: Zelfdakstore

Zelf je plat dak dichten met EPDM-folie? Dan bespaar je gemiddeld 40 tot 50%. Ook Mathias koos voor deze budgetvriendelijke oplossing van Zelfdakstore en ging aan de slag op het dak van zijn nieuwbouwwoning in Eke.

Zelfdakstore biedt EPDM-pakketten waarmee je zelf je plat dak dicht. De EPDM-folie heeft een levensverwachting van 60 jaar, is waterdicht en eenvoudig te plaatsen. Het doe-het-zelf-pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Inclusief isolatie, lijm, accessoires en dakrandprofielen.

Bereken hoeveel je uitspaart

Mathias kon bijna de helft uitsparen als hij zelf zijn plat dak zou afwerken met het EPDM-pakket van Zelfdakstore. Lang moest hij dan ook niet twijfelen om zijn dak op te klimmen en de handen uit de mouwen te steken. “Je spaart er zoveel geld mee uit dat je bijna onnozel zou zijn om het niet te doen”, vertelt Mathias.

Tip: bereken hier hoeveel je bespaart of vraag een gedetailleerde offerte aan.

Iedereen kan het!

Het EPDM-pakket van Zelfdakstore is helemaal op maat van doe-het-zelvers. Ook voor Mathias was het geen moeilijke opdracht om zelf zijn plat dak te dichten “Je moet een beetje handig zijn om de werken uit te voeren, maar je hoeft zeker geen dakwerker te zijn. We kregen heel wat hulp van Zelfdakstore. Bovendien werd het materiaal rechtstreeks op ons dak geleverd waardoor we niet zelf de ladder op en af moesten”, vertelt Mathias.

Demonstraties en tips

Zelfdakstore organiseert ook workshops in zijn toonzaal, waar je de nodige uitleg krijgt om zelf aan de slag te gaan: van hoe je de kantjes  afwerkt tot hoe je een koepel inbouwt. “Dankzij een oefendak in het magazijn konden we zien hoe alles moest en konden we al eens oefenen. We kregen voldoende begeleiding en tips om het plat dak perfect te leggen. Op deze manier kan iedereen eigenlijk zelf aan de slag”, besluit Mathias. Zelf een demonstratie bijwonen? Reserveer hier alvast je plaats.

Kijktip: benieuwd naar de volledige getuigenis van Mathias? Bekijk hier de video.

Meer weten? Neem een kijkje op www.zelfdakstore.be.

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?