Dit partnerbericht werd gepubliceerd door O beton en is dus niet geschreven door Livios.

Ben jij klaar voor de volgende hittegolf? Flexotank biedt oplossing

De Flexotank van O Beton is verkrijgbaar met een inhoud van 2.000 tot 20.000 liter.

Foto: O beton

Om de afdekplaat op de betonkuip te bevestigen, gebruikt O Beton geen mortelvoegen, maar lijm.

Foto: O beton

Dankzij het draaibare deksel is de betonnen put makkelijk in elke soort verharding in te passen.

Foto: O beton

Vorig jaar hadden we een uitzonderlijk droge zomer: het regende slechts 20 dagen in deze periode. Door de aanhoudende hitte en droogte werd er een sproeiverbod ingevoerd. Ben jij voorbereid op een nieuwe hittegolf? De Flexotank van O Beton is de ideale methode om regenwater op te vangen in een betonnen put. Zo geniet je de hele zomer van regenwater!

Regenwaterrecuperatie is verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties. Maar ook bij bestaande woningen biedt een regenwaterput veel voordelen. Regenwater is gratis en je kan het gebruiken om je planten water te geven, je auto te wassen, je wc door te spoelen, … Tijdens droge periodes beschik je zo toch nog altijd over een watervoorraad!

Regenwaterput

De Flexotank van O Beton is verkrijgbaar met een inhoud van 2.000 tot 20.000 liter. Voor de ideale inhoud van een regenwaterput reken je best minstens 5.000 liter per 100 m² dak. Bij O Beton heb je al een regenwaterput van 10.000 liter voor 700 euro, zonder accessoires en exclusief btw en plaatsing.

Snel geïnstalleerd

Dankzij de Flexotank installeer je in een mum van tijd een regenput. Je hebt geen kraan nodig, maar kan hem manueel installeren. Om de afdekplaat op de betonkuip te bevestigen, gebruikt O Beton geen mortelvoegen, maar lijm. Een duurzame, snelle afdichting!

Waar je wil

De Flexotank heeft een telescopische ophoging die je in hoogte kan verstellen. Deze kan 360° draaien zodat je de regenput makkelijk op het rioleringsstelsel aansluit. De grote troef? Je kan de put overal installeren. Dankzij het draaibare deksel is de betonnen put makkelijk in elke soort verharding in te passen.Wil je een gedetailleerde prijsofferte? Neem contact op met O Beton via het nummer 051 68 00 68 of vraag hier je offerte aan. Meer weten? Surf naar www.obeton.be


Wat schreef de Livios-redactie over sanitair en water?