Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Caparol en is dus niet geschreven door Livios.

Zelf je huis verven met Caparol Clean Concept

Foto: Caparol
Foto: Caparol
Foto: Caparol

Je eigen huisgevel verven. Dat is één van die klussen die je best zelf kan doen. En je hebt onmiddellijk resultaat en dus plezier van je werk. Toch zou het spijtig zijn als je na slechts enkele jaren weer opnieuw zou moeten beginnen. Doe het daarom goed en gebruik de Clean Concept buitenmuurverven van Caparol.

Waarom buitengevels verven?

De buitenmuren zijn de jas van je huis. Ze houden het warm, koel en droog. Bovendien hebben ze ook een niet onbelangrijke esthetische functie. Daarom moeten ze in goede conditie gehouden worden.

Oudere baksteengevels hebben al heel wat te lijden gehad van weer en wind, inclusief vorst, zon, mos en schimmel. Vaak zie je dat eraan. Een degelijke verfbeurt is dan een goede oplossing.

Clean Concept

Caparol ontwikkelde een muurverf voor buitenmuren die jarenlang schoon, mooi en goed blijft. In deze verf werden minuscule kwartskorreltjes verwerkt. Zij hechten zich na droging van de verf aan elkaar vast en vormen zo één stabiele laag: een pantser. Dat pantser beschermt en maakt dat de muur (na regen bijvoorbeeld) snel droogt. Zo hebben vuil en stof er veel minder vat op.

Langer mooi

De Clean Concept-producten van Caparol hebben door deze bijzondere technologie een erg hoge dichtheid. Daardoor kunnen algen, stof en vuil zich amper vasthechten en spoelen ze gewoon weg. Je gevel blijft dus langer mooi en ook de kleur houdt veel langer. Niet nodig dus, om om de zoveel jaren weer opnieuw te beginnen verven.

Blijf de tijd voor

Kies voor verf die na de eerste borstelstreek langer mooi en schoon blijft, verf die geen last heeft van de tijd. Kies voor de schoonste oplossing op de markt.

Meer weten? https://www.caparol.be/

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?