Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Techcomlight en is dus niet geschreven door Livios.

Haal daglicht naar binnen via dak, gevel en grond

Het naar binnen halen van daglicht in je huis kan op diverse manieren. Het Solatube daglichtsysteem vangt met een relatief kleine koepel daglicht op. Door middel van een sterk reflecterende buis wordt het daglicht getransporteerd naar de betreffende ruimte. Solatube brengt daglicht in ons leven, ook bij jou thuis. Maar wat betekent het hebben van een Solatube?

Solatube in jouw huis
Met Solatube haal je optimale lichtopbrengst en visueel comfort in de door jouw gewenste ruimte. Je hebt geen last van de stand van de zon, want het aanwezige daglicht wordt diffuus en egaal verspreid. Wel zo prettig voor jou als bewoner! Tegelijkertijd is er gedacht aan een aangename reductie van uv-straling, warmte, geluid en de inbraakgevoeligheid van het systeem. Bye bye verkleuring, hitte, geluidsoverlast (tikken van de regen) en inbrekers!

Voor ieder dak
De toepassingsmogelijkheden van Solatube kennen nagenoeg geen grenzen. Solatube vangt het daglicht op via het platte of hellende dak, vanaf de zijgevel of zelfs op de grond, wanneer daglicht in een kelder gewenst is. Soorten dakbedekking als dakpannen, riet, lei, EPDM of bitumen zijn geen enkel probleem, maar ook voor de meest unieke daken zijn maatwerk dakdoorvoeren mogelijk.

Installatie uitbesteden?
Nieuwbouw of renovatie; er is altijd een eenvoudig te installeren Solatube systeem voor jouw situatie. Niet zo’n handige klusser? Onze monteurs installeren snel én efficiënt! Ervaar het zelf op www.solatubehome.be en bekijk onze mogelijkheden.

Wat schreef de Livios-redactie over dak?