Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Outdoor Wood Concepts® en is dus niet geschreven door Livios.

Hoe tover ik een oude gevel om naar een gevel met een strak karakter?

Heeft jouw huis een eerder oude gevel, maar ben je toe aan vernieuwing? Dan hoeven de werkzaamheden helemaal niet zo ingrijpend te zijn. Door een houten gevelbekleding voor jouw gevel te plaatsen, lijkt het alsof je een volledig nieuwe woning of bedrijfspand hebt!

Op deze voor- en na-foto’s zie je hoe Woodface ® deze oudere gevel een karaktervolle uitstraling heeft gegeven. Ook de Free Willy ® van Outdoor Wood Concepts® was in dit geval een ideale oplossing geweest. Het innovatief, massief houten en verticaal gevelconcept Woodface® tovert dit gebouw om tot een warm en uitnodigend pand. Je kan zien dat de ramen op de bovenverdieping zijn weggewerkt achter de gevelbekleding, maar door spleten te voorzien in de gevelbekleding, genieten de eigenaars toch nog steeds voldoende lichtinval boven.

Nieuwsgierig naar meer projecten met de gevelbekledingconcepten van Outdoor Wood Concepts ®? Dan kan je onze referenties hier bekijken. Of maak een afspraak om onze showroom en ons expopark te bezoeken. Tot binnenkort!

Wat schreef de Livios-redactie over verbouwen of renoveren?