Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Qlikbeton en is dus niet geschreven door Livios.

Je woning uitbreiden? Bestel je beton in 5 eenvoudige stappen

Bij Qlikbeton bestel je online de exacte hoeveelheid beton die je nodig hebt.

Foto: Qlikbeton

Wist je dat een vloerplaat gieten een perfect haalbare klus is voor doe-het-zelvers?

Foto: Qlikbeton

Heb je nood aan extra ruimte? Plan je om je woning uit te breiden? Met een aanbouw of veranda creëer je de extra ruimte die je nodig hebt. Wist je dat een vloerplaat gieten een perfect haalbare klus is voor doe-het-zelvers? Bij Qlikbeton bestel je online de exacte hoeveelheid beton die je nodig hebt. Rechtstreeks op je werf geleverd!

Een aanbouw plaatsen? Een betonnen vloerplaat vormt de basis van je vloeropbouw. Zelf een vloerplaat gieten, is perfect mogelijk voor handige doe-het-zelvers. Maar de kwaliteit van de vloerplaat is erg belangrijk voor de rest van je aanbouw. Vertrouw daarom op de kwaliteit van Qlikbeton, het Belgische online verkoopplatform voor beton. Plaats een bestelling en krijg je beton rechtstreeks op je werf geleverd. Zo kan je meteen aan de slag!

In 5 stappen

Je plaatst je bestelling in vijf eenvoudige stappen. Surf naar www.qlikbeton.be en geef het adres van je werf in. Als je niet weet welk type beton je nodig hebt, adviseert Qlikbeton je op basis van jouw project. Na het aanduiden van je project, geef je de gewenste hoeveelheid beton in. Een berekeningstool biedt hulp. Vervolgens kies je de losmethode, de datum en het tijdstip van de levering. Tot slot volgt de betaling. Dit kan met je kredietkaart of via bankoverschrijving.

Geniet van extra scherpe prijzen

Ben je flexibel qua leveringstijd? Tijdens de daluren geniet je van extra scherpe prijzen. Bij je bestelling krijg je een tabel met verschillende prijzen afhankelijk van de levertijd. Zo bespaar je meteen op de vloerplaat voor je aanbouw.

Zonder zorgen

Bestelling geplaatst? Dan nemen de specialisten van Qlikbeton contact met je op om je bestelling nog eens te overlopen. Zij bespreken samen met jou de details van de levering. Wist je dat Qlikbeton van zijn klanten een score van 8,5 op 10 krijgt? Benieuwd wat zij zeggen? Lees meer over hun ervaringen.

Heb je vragen? Surf naar www.qlikbeton.be en stel je vraag via de chat of neem contact op via het nummer 0800 14 245.

Wat schreef de Livios-redactie over fundering?