Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Qlikbeton en is dus niet geschreven door Livios.

Het geheim van een stabiel terras?

Het perfecte terras start met een goede ondergrond in stabilisé of beton.

Foto: Qlikbeton

Een terras rechtstreeks op de bodem aanleggen is af te raden vanwege stabiliteitsproblemen.

Foto: Qlikbeton

Qlikbeton voorziet de juiste betonmix voor jouw project.

Foto: Qlikbeton

Het perfecte terras start met een goede ondergrond in stabilisé of beton. Leg je zelf je terras aan? Dan hoef je je over de fundering geen zorgen te maken: bij Qlikbeton bestel je de juiste betonmix voor jouw terras.

Een terras rechtstreeks op de bodem aanleggen is af te raden vanwege stabiliteitsproblemen. Alles begint met een goede wapening en fundering vooraleer je de terrasbekleding aanbrengt.

Op maat van jouw project

Qlikbeton voorziet de juiste betonmix voor jouw project. Wist je dat je helemaal geen wapeningsnet moet plaatsen als je met staalvezelbeton werkt? Bovendien is zelf een wapening voorzien helemaal geen makkelijke klus. Er kruipt heel wat tijd in en je hebt geen garantie dat je terras stabiel zal zijn. Met staalvezelbeton kies je meteen voor de juiste basis.

Eenvoudig besteld…

Op www.qlikbeton.be bestel je eenvoudig het juiste beton voor je terras. Kies je type project. En duid aan of je het terras met tegels of hout gaat bekleden en al dan niet een wapeningsnet plaatst. Als je geen wapeningsnet voorziet, levert Qlikbeton beton met staalvezels. Zo bespaar je niet alleen tijd bij de aanleg van je terras, maar ben je ook zeker van de stabiliteit! Geef de hoeveelheid in en kies de gewenste leveringsdatum en -tijd. Tot slot volgt de betaling.

… en geleverd

Na je bestelling, neemt Qlikbeton contact met je op om de details van je bestelling te bespreken. Op het afgesproken tijdstip wordt jouw beton geleverd op je werf. Zo kan je meteen aan de slag.

Vier keer voordeel

Met Qlikbeton geniet je vier keer: je bepaalt zelf de hoeveelheid beton zodat je geen overschot hebt. Je geniet van scherpe prijzen tijdens de daluren. Het beton wordt rechtstreeks bij je thuis geleverd én je bent zeker van de kwaliteit. 

Een online prijsofferte op maat van jouw terras? Surf naar www.qlikbeton.be en ontdek het meteen. Meer weten? Neem contact op via het nummer 0800 14 245.

Wat schreef de Livios-redactie over terras?