Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Silestone, kwartscomposieten werkbladen en is dus niet geschreven door Livios.

Mix and match: stem je interieur af op je keukenblad met deze marmerdesigns

De Eternal-reeks biedt acht tijdloze designs geïnspireerd op natuurlijke marmers.

Foto: Silestone, kwartscomposieten werkbladen

De finishing touch voor je keuken? Silestone is ook ideaal als spatwand.

Foto: Silestone, kwartscomposieten werkbladen

De marmerlook doortrekken in je interieur? Stem je eet- of salontafel af op je Silestone-keuken.

Foto: Silestone, kwartscomposieten werkbladen

Recor Home biedt meubels aan met vijf verschillende marmerdesigns.

Foto: Silestone, kwartscomposieten werkbladen

(Ver)bouwers kiezen steeds vaker voor een open leefruimte, maar hoe zorg je voor een rode draad in deze ruimte? Cosentino slaat de handen in elkaar met het Belgische meubelmerk Recor Home en ontwerper Frederik Delbart. Het resultaat? Eet-, salon- en bijzettafels die perfect matchen met je Silestone-keukenwerkblad!

De Silestone Eternal-keukenwerkbladen van Cosentino combineren het beste van twee werelden: de look van marmer én de voordelen van kwartscomposiet. Dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en perfect bestand tegen citroensap, wijn of azijn.

Verschillende afwerkingen

Er zijn drie verschillende afwerkingen mogelijk voor je Silestone-keukenwerkblad: gepolijst, suede of volcano. De gepolijste afwerking zorgt voor een glanzend effect en benadrukt het zachte gevoel van natuursteen. Suede biedt een opmerkelijke textuur en een fluweelzacht gevoel bij aanraking. Volcano is ideaal als je van een iets ruwer keukenwerkblad houdt. Kortom, voor iedere stijl een afwerking!

Marmerlook

Ben je ook zo’n fan van marmer? Met Silestone creëer je de marmerlook, maar zonder onderhoudszorgen. De Eternal-reeks binnen het Silestone-gamma biedt acht tijdloze designs geïnspireerd op natuurlijke marmers. Ontdek ze hier.

Tip: zoek je de finishing touch in je keuken? Silestone is ook ideaal als spatwand, daarvoor volstaat een dikte van 12 mm.

Ook in je interieur

Wil je de marmerlook doortrekken in je interieur? Recor Home biedt in samenwerking met Cosentino en designer Frederik Delbart toegankelijke designmeubels aan met een Silestone-blad op maat. Zo stem je een eet-, salon- of bijzettafel eenvoudig af op je Silestone-keuken. Recor Home biedt voor deze meubels vijf marmerdesigns aan uit de Eternal-reeks van Cosentino. Die zorgen voor een luxueuze toets. Zo trek jij de rode draad door in je interieur!

Meer weten over de Silestone-keukenwerkbladen? Zoek een verkooppunt in je buurt. Vraag gerust ook naar stalen om de verschillende afwerkingen van Silestone te ontdekken. Je tafel of bijzetmeubel in hetzelfde design? Ontdek de collectie en adviesprijzen hier.

Meer partnerberichten van Silestone, kwartscomposieten werkbladen

Wat schreef de Livios-redactie over keuken?