Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Velbus en is dus niet geschreven door Livios.

Domotica installeren? Doe het zelf, zonder voorkennis!

Velbus biedt heel wat troeven, denk maar aan geautomatiseerde rolluiken, verwarming en verlichting.

Foto: Velbus

Hoe zit het met bedrading, verlichtingspunten en stopcontacten? Dat kies je zelf, op jouw tempo. 

Foto: Velbus

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem om de verschillende systemen in huis te bedienen? En hou je ervan om zelf de handen uit de mouwen te steken bij het klussen? Dan is het domoticasysteem van Velbus voor jou de gedroomde oplossing. Je haalt hiermee niet alleen meer comfort en een eenvoudige bediening in huis, ook de installatie doe je makkelijk zelf! 

Ideaal voor doe-het-zelvers

Het systeem van Velbus biedt heel wat troeven, denk maar aan geautomatiseerde rolluiken, verwarming en verlichting. Maar ook de installatie van ons systeem heeft één groot voordeel: die doe je makkelijk zélf, zonder enige voorkennis! Daardoor is Velbus dé oplossing bij uitstek voor doe-het-zelvers.

Voordelen

Zelf je domoticasysteem installeren, heeft verschillende voordelen. Zo bespaar je geld uit, omdat je de installatie niet moet betalen. Bovendien heb je met Velbus keuzevrijheid. Je hoeft op voorhand niet vast te leggen waar je alles gaat plaatsen, maar beslist het gewoon zelf wanneer het jou uitkomt. Hoe zit het met bedrading, verlichtingspunten en stopcontacten? Geen zorgen, je kiest het zelf, op je eigen tempo. 

Aan de slag!

Maar hoe moet je het systeem dan installeren? Wel, dat is vrij simpel. Je leest de bijhorende handleiding, en weet zo onmiddellijk hoe je aan de slag kan gaan! Alles staat er duidelijk en stap voor stap in uitgelegd. Niet alleen de installatie, ook de programmatie doe je makkelijk zelf. Het enige wat je daarvoor moet doen, is onze gratis software downloaden. De apparaten configureren, en klaar is kees! 

Sit back and relax

Heb je het Velbus-systeem geïnstalleerd? Dan rest je nog slechts één ding: genieten van hoe woningautomatisatie jouw leven makkelijker maakt! 

Heb je nog vragen over de installatie van het Velbus-systeem? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een verkooppunt in je buurt

Wat schreef de Livios-redactie over domotica en videofonie?