Dit partnerbericht werd gepubliceerd door eSafe en is dus niet geschreven door Livios.

Ontdek de voordelen van een slimme pakketbrievenbus

Ontvang je pakjes probleemloos 24/7

Foto: eSafe

Afzonderlijk vak voor brieven en pakketjes

Foto: eSafe

De Fenix Connect pakketbrievenbus van eSafe biedt de mogelijkheid om vanop afstand de pakketbus te openen. Zo ontvang je probleemloos al je pakketjes, ook wanneer je niet thuis bent. Ook het laten afhalen van pakjes is een makkie met Fenix Connect. Maak kennis met de eSafe pakketbussen op Batibouw, paleis 1 – stand 519.

Open je pakketbus vanop afstand

Bestel je vaak iets online? Dan ken je de stress wel als er een pakje geleverd wordt net op het moment je niet thuis bent. Met de slimme pakketbrievenbus Fenix Connect hoef je jou geen zorgen meer te maken. Als de koerier aanbelt dan krijg je een oproep via je smartphone en kan je via één klik de pakketbrievenbus openen. Zo weet je ook onmiddellijk of je pakje correct geleverd werd. Fenix Connect is compatibel met de meeste slimme deurbellen en videofoons. Je hoeft enkel connectie te maken met het elektronisch slot van de Fenix Connect.

Pakjes en brieven ontvangen in 1 bus

Fenix Connect is bovenaan voorzien van een afzonderlijk vak voor brieven. In het onderste deel van de bus kan je pakjes laten bezorgen met een volume tot 750x330x210 mm. Dit volume is ideaal voor de levering van kledij, schoenen, kleine elektronica, voeding,…

Hoogwaardig design

De Fenix Connect pakketbrievenbus heeft een strak design en is beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Vind hier een verdeler in jouw buurt.

Meer info over Fenix Connect.

Meer partnerberichten van eSafe

Wat schreef de Livios-redactie over brievenbussen?