Menu ×
Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Electrolux Belgium nv en is dus niet geschreven door Livios.

Het nieuwe koken volgens AEG

Ga je je keuken renoveren? Zorg er dan voor dat je toestellen kiest volgens jouw kookbehoeften. Voor de thuiskok die net dat beetje meer uit zijn bereidingen wil halen, pakt AEG uit met twee innovaties.

Inductieplaat met geavanceerde sensortechnologie

De nieuwste inductiekookplaten van AEG zijn voorzien van geavanceerde sensortechnologie. Daarmee volg je het kookproces heel precies op en bepaal je makkelijk de juiste kook-, gaar- of baktijd. De topper uit het assortiment is de SensePro®, een innovatieve inductiekookplaat met draadloze temperatuursensor. Die meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat je op elk moment de controle over je bereidingen behoudt. Aardappelen koken, je saus laten sudderen (zonder overkoken), een biefstuk rare, medium of well-done bakken. Met de kookassistentie functie lukt dat altijd en zet je de perfecte gerechten op tafel. Beschouw deze draadloze temperatuursensor dus gerust als jouw persoonlijke souschef. Het is ook de eerste inductiekookplaat met een volwaardige sous-vide functie.

Combi stoomoven voor de optimale smaakbeleving

In de nieuwe keuken hoort volgens AEG ook een combi stoomoven, zoals de SteamPro. Daarmee kook je met stoom, hete lucht of een combinatie van de twee. Dankzij de ingebouwde vochtsensor is een optimale smaakbeleving gegarandeerd. Vlees braden of grillen, vis bereiden, brood of taart bakken. Het gaat allemaal vanzelf in zo’n combi stoomoven, net als sous-vide koken trouwens.

En mooi meegenomen: met hun strak en tijdoos design passen de AEG inductiekookplaten en ovens in elke keuken.

Lees meer over het AEG assortiment inductiekookplaten en combi stoomovens.

Meer partnerberichten van Electrolux Belgium nv

Wat schreef de Livios-redactie over bouwen?