Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eauplus en is dus niet geschreven door Livios.

Van ligbad naar inloopdouche

Een badkamerrenovatie kan in één dag achter de rug zijn, maar Eauplus zet graag de puntjes op de i.

Foto: Eauplus

Wil je het oude ligbad in je huis vervangen door een splinternieuwe inloopdouche?

Foto: Eauplus

Na anderhalve dag geniet je al van je nieuwe inloopdouche. Kwaliteit verzekerd!

Foto: Eauplus

Heb je pas een huis gekocht, maar is de badkamer niet je ding? Of wil je het oude ligbad in je huis vervangen door een splinternieuwe inloopdouche? Eauplus plaatst jouw douche op maat bovenop je bestaande tegels, en dit in anderhalve dag. Kwaliteit verzekerd!

Bij de renovatie van je badkamer is maatwerk belangrijk. Je bepaalt zelf je afmetingen: tot wel 120 cm breed en 298 cm lang. Ook de kleur kies je zelf. Wil je een drempelvrije douche die gelijk ligt met je vloeren? Ook dat kan! Bovendien biedt Eauplus bijpassende wastafels op maat.

Flexibel

De douchevloeren en -wanden van Eauplus zijn erg geschikt voor renovatie. Je bestaande tegels moeten niet uitgebroken worden: je kan de douchewand er gewoon overheen plaatsen. Ook de plaats van je douche bepaal je zelf, want het afschot kan je verplaatsen. Bovendien zijn de wanden waterdicht. Voordeel: je douche is makkelijk schoon te maken en je krijgt niet meer te maken met schimmels of kalkaanslag.

Kwaliteit

Een badkamerrenovatie kan in één dag achter de rug zijn, maar Eauplus zet graag de puntjes op de i. Een ervaren plaatsingsteam breekt je oude bad uit en installeert je nieuwe douchevloer en -wanden met aandacht voor kwaliteit. Geen race tegen de tijd, maar extra aandacht voor een kwalitatieve afwerking tot aan het plafond. Na anderhalve dag geniet je al van je nieuwe inloopdouche.

Benieuwd hoe jouw nieuwe douche eruit kan zien? Download de folder voor meer inspiratie of bekijk enkele realisaties.

Tip: vraag je premie aan

Laat je je bad ombouwen naar een inloopdouche? Dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor de Vlaamse aanpassingspremie. Deze premie van de Vlaamse Gemeenschap kan je tot een jaar na het uitvoeren van de werken aanvragen. Deze premie kan je in zijn huidige vorm nog aanvragen tot en met 31 mei 2019. Vanaf 1 juni treedt de vernieuwde premie in werking. Je woning moet wel minstens 25 jaar oud zijn en er gelden voorwaarden voor je inkomen. Kijk hier of je in aanmerking komt.

Meer weten? Kijk op www.eauplus.be of stel je vraag via het online contactformulier.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?