Dit partnerbericht werd gepubliceerd door Eauplus en is dus niet geschreven door Livios.

Je douchebak zelf of met hulp plaatsen? Dé klus voor doe-het-zelvers!

De douchevloeren van Eauplus zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers.

Foto: Eauplus

Eauplus biedt waterdichte douchewanden die zijn afgewerkt met een HPL-toplaag.

Foto: Eauplus

Droom je van een nieuwe douche en ben je een handige harry? Om kosten uit te sparen, kan je zelf je douchewanden en douchevloer plaatsen. Bovendien geniet je van 6% btw in plaats van 21%. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Shower Online biedt in samenwerking met Eauplus maatwerk uit België: zowel douchevloeren als -wanden. Je bestelt ze rechtstreeks bij de fabrikant waardoor je van lagere prijzen geniet. Ga je zelf aan de slag? Dan bespaar je heel wat centen uit én geniet je van het voordelige btw-tarief bij een renovatie.

Douchevloer op maat

De douchevloeren van Eauplus zijn speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. De plaat is slechts 3 cm dik, maar toch zeer sterk. Laat je je bus shampoo vallen? Geen paniek! De douchevloer kan niet breken of barsten. De toplaag is bovendien antislip, kras- en kleurvast. Bij ons vind je douchevloeren op maat van je badkamer, tot 300 cm uit één stuk.

Tip: bekijk hier de mogelijke afmetingen en kleuren.

Waterdichte douchewanden

Of je nu een douche tegen één wand, in een hoek of nis wil, Eauplus biedt waterdichte douchewanden die zijn afgewerkt met een HPL-toplaag. Hierdoor is de wand krasbestendig en 100% kleurvast. Het oppervlak is zeer hygiënisch en makkelijk te onderhouden. De platen worden gratis op maat gezaagd, zodat je zelf aan de slag kan.

Extra begeleiding nodig?

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je indien gewenst een plan om zelf je douchevloer en -wand te installeren. Heb je extra begeleiding nodig? Dan kan je voor een halve of volledige dag een professional inhuren die je helpt en samen met jou je nieuwe douche plaatst.

Bereken de prijs

Benieuwd wat je nieuwe douche kost? Bereken zelf de prijs van je douchevloer of -wand via www.shower-online.com en contacteer ons voor jouw voordeelprijs via cedrik@eaplus.be.

Meer weten? Surf snel naar www.eauplus.be of bekijk hier enkele realisaties.

Wat schreef de Livios-redactie over badkamer?